reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej :)
trochę sie zdrzemnełam z Alexem i już mi nieco lepiej ale nastrój mam fatalny dzisiaj :(
Misia wijesz gniazdko :) ja teraz nie mam czasu sprzątać bo co sie zabieram to Alex wzywa :p

czy telewizor może na niego źle oddziaływać?? dzwięk, diody jakieś prądy itp??
moja córa przez pierwsze miesiące zupełnie na żadne dźwięki nie reagowała w czasie jej snu, więc można było nawet głośno muzy słuchac jak spała=P teraz niby też, ale już to zależy czy ma twardy sen czy nie.

Daffi to chyba nie do mnie miałaś pisac?=P

reklama
Vegas mój tak samo, teraz tylko jak zasypia to moze byc TV właczone albo muzyka ale zadne z nas nie moze mówic do siebie bo młody sie wybudza ale jak uśnie to juz normalnie rozmawiamy i w sumie to nie zwracamy uwagi czy robimy cos głośno czy nie dodam ze mamy pokój przdzielony scianka działowa i drzwi do czesci małego sa cały czas otwarte

niee no co ty to za silna stymulacja ale dzwięki itp mu nie zaszkodzą bo zauważyłam że woli hałas niż ciszę ;/
umi a miałaś kryzys na początku?? dzięki za komentarz na blogu :)

Daff Już jest ten komentarz.
CLio Lepiej jak coś ma grać niż miałaby panować grobowa cisza. Dziecko się przyzwyczaja do dźwięków i potem nie ma problemów ze spaniem. czasami wychodzi, że cisza bardziej przeszkadza.

clio aa tak do 3 miesiaca zycia miałam ochote go zatłuc bo sie darł a nie wieziałam o co mu chodzi, ale kolek nie miał jednak w sumie to bylo bardziej rozdraznienie bo musiałam siedziec w domu:-p i byłam uzależniona całkowicie od jego krzyków, balam sie wychodzic z domu bo on ciagle wrzeszczał a jak juz wychodziłam to miałam przy sobie 2-3 buteki mleka na zwykły godzinny spacer. Moje dziecko przez pierwsze 3-4 miesiące był małym terrorystą

reklama
a ja jednak na dwor wyszlam, sama dla siebie w wiekszosci bo chyba z tydzien juz siedzialam:dry: ziiiimnooo:p
zauwazylam ze po spacerze malemu sie jeszcze bardziej odrywa.... niewiem czy to dobrze...? ehhh

Clio musisz przetrwac jakos te pierwsze tyg. kazda chyba nierozumiala o co swojemu dziecku chodzi:) ja teraz tez tak mam czasami;) ale jest juz lepiej:-) :*

Do góry