reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej

ja was podczytuje od wczoraj tylko...
jakiś brak nastroju mnie dopadł...

Eve trzymaj się i cierpliwości

Gosia gratulacje

Eliza ładną żeś pomyłkę strzeliła z tym porodem:) ja jeszcze w dwupaku ;)

miłego wieczoru wszystkim

Ostatnia edycja:
o ja już prawie skończyłam porządki. Mam takiego lenia że długo mi to schodzi.
Ale za to zdążyłam ukręcić ciasto na tiramisu. Więc jak S z pracy wróci to będzie miał bo on uwielbia tiramisu.
Na obiad robiłam dzieciom klopsiki w sosie pomidorowym. O dziwo smakowało im bo przeważnie to takich wymyślonych rzeczy jeść nie chcą.
Eliza My planujemy na pizzę jutro pojechać. Może uda nam się odwiedzić moją koleżankę co niedawno urodziła. Ale to zależy od tego jak będzie ze zdrowiem moich dzieci bo one potrafią z dnia na dzień się rozchorować.
Daffi Dobrze że kupki już lżejsze.]
Karolina Pewnie o siostrę co? Mi się wydaje że mogła nabawić się anemii. A mdłości to pewnie przez stres porodowy, przecież czasami ze zdenerwowania cżłowieka mdli, ja tak mam przynajmniej.
Eve No to czekamy
Gosia91 Moje gratulacje

dziewczyny juz mam zly dzien mam chec zabic swojego ojczyma doslownie siedze i placze wredna malpa zrobila awanture marcinowi o to ,ze on odkurza na gorze a my ,za mieszkamy sami na dole to mamy caly dol sprzatac ale nie patrzy na to jak ja sprzatalam caly dom lacznie z lazienka i mylam wszystko chemia w ciazy a on i jego synus lukaszek nic nie robili ;/ i marcin sie wkurzyl i powiedzial ,ze zrobi grafik bo sami nie mieszkamy jest jeszcze pawel i taka starsza pani lucynka i oni ciagle sprzataja razem z nami a ojczym z lukaszem nic doslownie tragedia ;(
jak zaczne rodzic to trzymajcie kciuki zebym nie pekla bo tego najbardziej sie teraz boje
EWI widzialam z marcinem twoje rysunki i do twojego talentu duuuzzzo mi brakuje i mamy prosbe czy mozemy wyslac ci fotke malenstwa na emaila jak sie urodzi i zrobila bys nam portret??bardzo nam zalezy zebys ty to zrobila bo sliczne te portrety ;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny juz mam zly dzien mam chec zabic swojego ojczyma doslownie siedze i placze wredna malpa zrobila awanture marcinowi o to ,ze on odkurza na gorze a my ,za mieszkamy sami na dole to mamy caly dol sprzatac ale nie patrzy na to jak ja sprzatalam caly dom lacznie z lazienka i mylam wszystko chemia w ciazy a on i jego synus lukaszek nic nie robili ;/ i marcin sie wkurzyl i powiedzial ,ze zrobi grafik bo sami nie mieszkamy jest jeszcze pawel i taka starsza pani lucynka i oni ciagle sprzataja razem z nami a ojczym z lukaszem nic doslownie tragedia ;(
jak zaczne rodzic to trzymajcie kciuki zebym nie pekla bo tego najbardziej sie teraz boje

kochan nie stresuj sie naprawde wierze citez bym sie zdenerwowala przykro mi ze jestes narazona na tyle stresow A CO PEKNIECIA NIE BOJ SIE KOCHANA naprawde my tu za ciebie 3 mamy kciuki a ja dzis jestem senna az niedowierzam nie mam sily nic robic czym jest spowodowana moja nieobecnosc na forum poprostu nadzwyczaj na swicie nie mam sily za co was przepraszam buziaczki kochane i zycze milego wekkeeendziku czytam was ale nie mam sil odpisac mam nadzieje ze mi wybaczycie pozdrowienka dal wszystkich

evee

gosia91 gratki dzdzusia

elizka
koniczynka
umi
misia ixii
patrycjaaa
kasiuch
wszystkie was pozdrawiam !!!!!!!!!
paulinq
lolkal
jezeli kogos pominelam to przepraszam :p

dafii ciesze sie ze z Juleczka lepiej naprawde:)

dzieki soso za wsparcie co ja bym bez was dziewczyny zrobila zalamala bym sie przez ta meska mende ;( ale marcin powiedzial,ze bedzie dobrze bo on nie pozwoli mnie z matka poklucic ;) dobrze,ze on jest dla mnie takim wsparciem a teraz mam znow skorcze noo zesz w mordeczke ;/

gosia gratuluje

Daffi super ze z Julka lepiej:)

Clio a to w jakim zawodzie pracujesz??? na jeden dzien to i ja bym sobie wrocila:)

Eve nie denerwuj sie kochana,a co do grafiku to super sprawa ,u nas w anglii bylo podobnie i jak zrobilismy grafik to klotnie sie skonczyly:)

reklama
Do góry