fikusek1988
Mama Alanka:)
No nie moglam Cie wygonic to sama poszlam, ale gin polecal spirale. Powiedzial ze tak juz naprawde dobra + cala reszta to koszt ok 350 zl troche duzo.
ale chyba nma 5 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie moglam Cie wygonic to sama poszlam, ale gin polecal spirale. Powiedzial ze tak juz naprawde dobra + cala reszta to koszt ok 350 zl troche duzo.
Ja bralam carrazette ale w ciazy bylam- zaszlam (pzechodzilam z zastrzyku na carrazette;] ) teraz biore azalie i polecam:-)Hej
Ja jak zwykle wyparuje jak Filip z Konopi ale mam pytanie bylam dzisiaj u gina i przypisal mi cerezzette, czy ktoras z Was to brała, bo ja przeczytalem ze moze to miec wplyw na dziecko, a na ulotce niby jest zenie stwierdzono nic zlego w rozwoju dziecka do 2,5 roku zycia i nie wiem czy brac czy nie co radzicie
ale chyba nma 5 latto sie oplaca
nie boisz się, że się przyzwyczai i nie będzie chciał potem w swoim spac?Ja nie miałam kłopotu z łóżeczkiem. Miki od urodzenia śpi w normalnym łóżku razem ze mną. A jego łóżeczko stoi w pokoju dla ozdoby. Może teraz się przyda.
ajest u was sklep z art fryzjerskimi?? jak tak to spytaj sie tam, powinni miec takie rzeczy....Dzieki:-)
Fikusek pozazdroscic takiego lekarza
Moje fryzjerki uzywaja tez wszystkiego z matrixa:-) mi tez sie zapach ich podoba:-) ale nie pomyslałam by kupic od nich maseczke na włosy... nastepnym razem jak bede to sie zapytam o to:-)
Mi a szczescie wlosy juz tak nie wypadaja:-) ale ogólnie dbac o nie przydałoby sie
ale tu cisza dzis...

a nooooo tak sorrryyykasiuch 17 lat i 20 tydzien ciąży:-)
Eliza mały geniusz ci rosnie:-)

Kasiuch nadrabiala i sie zakrecila niezle
Fiksuek ty flirciaro.. ale z taka uroda to ty kazdego zgarnisz pod siebie
artystka teraz juz wiem o co chodzi tak mnei zatsanwial ten cewnik i wywloanie... myslalm ze jak zwykle mi czegos nie zrobili...
ale jak widze sa pomocne rzeczy... ja maialm skurcze ale minimalne rozwarcie bo na 1.5 cm i mi niczym nie pomogli.. a to chamy!!!!
Mam nowe wiesci od Paulqi
ehhh!!! Nic mi w koncu nie beda robic![]()
mam czekac jeszcze i juz.
po usg powiedzieli zebym sobie polezala na oddziale zeby mieli oko na wszystko...
i jesli juz to dopiero za kilka dni beda ingerowac.
Nudno w tym szpitalu jak cholera.

radze to kazdej przyszlej mamie, mi tez tak radzili ale nie sluchalam
Gratuluję, ja też zaczęłam treningi z moją małą i jej ciągle "mama" powtarzam. Tylko się zastanawiam, czy nie lepiej by było, żeby mówiła "tata", to przynajmniej bym miała wymówkę, że mogę sobie poleniuchować, a P. ma się nią zająć, skoro jego woła ;-)Mikołaj ma dopiero 5mies skonczone a juz serio zaczyna mówic: "mama" "baba", wczoraj byłam u tesciów i byli w szoku, zostawilam go w nosidle i poszlam do pokoju a on za chwile zorientowal sie ze mnie nie ma i woła "maammmaaa", bo u siostry ciotecznej mojego meza maja tez chlopaczka co jest 2,5mies starszy i nic takiego nie gada, dopiero zaczyna siadac:-) a Miki wrodzil sie we mnie
ja tez jak mialam 5mies tak zaczynalam mówic:-) on wogóle we mnie w wielu rzeczach sie wrodzil... :-) dla mnie to dziwne ale tez baaaardzo miłe:-)
Też mam fajnego przystojnego gina, z którym też na "ty" jesteśmy, bo się okazało, że mamy trochę wspólnegoDaffi kurde bawet nie wiesz jaki przystojniak z tego lekarzapo porodzie ja poszlam na impreze to nawet do tanca mnie porwal
i w suemie to teraz jestesmy na"ty"
![]()

Biedulka się wynudzi, ale za to ma gwarancję, że wszystko jest pod kontrolą i się nic złego nie dziejeMam nowe wiesci od Paulqi
ehhh!!! Nic mi w koncu nie beda robic![]()
mam czekac jeszcze i juz.
po usg powiedzieli zebym sobie polezala na oddziale zeby mieli oko na wszystko...
i jesli juz to dopiero za kilka dni beda ingerowac.
Nudno w tym szpitalu jak cholera.