hej dziewczynki u nas troszke lepiej mala ma pampki na tydzien tylko haggissy bo sa tansze ;/ mlesio tez juz ma na 2tygodnie kupione kurcze mam lipe z kasa zdrowie mi siada i jeszcze mleko podrozalo z 7funtow na 8f. normalnie kosmos ;/
a co do zdrowia znow mam lechotanie serca w ciazy nie mialam a teraz wrocilo cisnienie wysokie bo glowa mnie boli strasznie malo to nie widze prawie na oczy wsio mi sie zlewa w poniedzialek ide do lekarza po leki na serce i cisnienie no i do okulisty musze isc na badania i okulary nowe kupic bo moje szkla sa za slabe juz mam nadzieje ,ze dofinansowanie na okulary dostane bo 300funtow mi sie nie widzi tracic ;(
daff mialam zapytac ciebie jak ty zdobylas tyle punktow na linkbaby.pl ja stoje na 66punktach i wogole ich mi nie przybywa ;/ poradz cos prosze i ogolnie jak wymieniac punkty na prezenty ?? dziewczyny logujcie sie warto konkursy sa itd.tylko ja jeszcze nie rozkminilam tej strony ale daff juz ma ja w jednym paluszku sadzac po puntach![]()
no to ja ci powiem ze nie wiem
powaznie az wejde i zobacze z ciekawosci.
ojaaa mam az 102 ale skad to nie wiem.
Julka w poszukiwaniach smaczengo śniegu...

Tutaj już go capnęła

no i wspaniała konsumpcja

Tutaj kolejne poszukiwania...

A tu nawet nie pamiętam co kombinowała...

I na koniec mój wspaniały Chrześniak Kacperek

Ostatnia edycja:
:-)
albo Julcia zgłodniała i miała ochotę na krokieta?
ale właściciele czasem nie myślą. Mama P. przez jakiś czas mieszkanie wynajmowała i któregoś dnia z rozmowy telefonicznej P. się dowiedział, że jak dziewczyna wyjechała na święta, to jego mama poszła do tego mieszkania firany prać
(bo nikt tego lepiej nie zrobi...) Nawet nie pomyślała, że tak nie powinna robić
Ostatnio ode mnie spróbował i mu smakowało, więc mam nadzieję, że dziś zje swoją porcję, bo nie chce mi się mięsa robić ;-)