fikusek1988
Mama Alanka:)
a nospa nie pomaga?mi chyba jakos nie pomaga bo caly czas twardnieje. moze na swieta juz w domku z Kacprem bede![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nospa nie pomaga?mi chyba jakos nie pomaga bo caly czas twardnieje. moze na swieta juz w domku z Kacprem bede![]()
t juz sdpokojnie mozesz rodzicPrzepisal mi wczoraj nospe forte. I powiedział ze mam brac 2 dziennie, no ale musze isc do apteki i kupic, a mi się nie chce za bardzo, chyba ze mame poprosze.
Eliza na 26 grudnia ale wczoraj mi lekarz powiedział ze za 2 tygodnie mogę się już spodziewac porodu, bo zaczyna mi się robic rozwarcie i brzuch mi się opuścił.
Mogę, ale się boje. No i wedlug lekarza lepiej jakby maly jeszcze posiedzial w brzuchu, bo wedlug niego to strasznie maly jest dzidzius.
Oooo no to moze bedziecie mieli prezent na gwiazdke:-) fajnie:-)Przepisal mi wczoraj nospe forte. I powiedział ze mam brac 2 dziennie, no ale musze isc do apteki i kupic, a mi się nie chce za bardzo, chyba ze mame poprosze.
Eliza na 26 grudnia ale wczoraj mi lekarz powiedział ze za 2 tygodnie mogę się już spodziewac porodu, bo zaczyna mi się robic rozwarcie i brzuch mi się opuścił.
Co lekarz to inaczej mowi. Ja mam brac do samego konca witaminy, magnez no i teraz dal mi nospe na ten brzuch.