• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej z rana
em-ka witaj:-) super ze juz mozesz pisac:-) napisz cos wiecej o sobie;-) ile masz lat, twój partner itd itp:-)

Ale dzis wieje wiatr...:dry: ehhh ide sniadanie robic... :-p

reklama
hej:-)
można powiedzieć że od wczoraj już wszystko po staremu. Jeszcze tylko przedpokoj zawalony gratami brata który malował łazienkę i dziś ma ja ostatni raz przemalowac i już full porządek będę miała. Z tym że tato chce nam prezent zrobić i jeszcze położyć panele w kuchni bo ta podłoga fatalnie w niej wygląda. Ale panele to szybko się zakłada i bałaganu nie ma wiele:-)
dodam jeszcze że julka w nocy dziwnie mi oddychala rzucała się... Mamy takie 2 duże materace z łóżek od rodziców oni zawsze jak są goście a że w domu miejsca na łóżek więcej nie ma to zawsze z nich korzystają i nam się przydają bo nie mamy tapczana więc śpimy na nich i julka w nocy przez to oddychanie 2 razy spadła z tych materacow. No i już wiemy co jest przyczyną. Ma wstrętny obrzydliwy katar. Ostatni raz miała go jak były te upały cieszyłam się że tak długo nic jej nie bierze i mam teraz.

Daffi ojjj współczuje katarku małej i zycze duuuużo zdrówka:-)
My mamy panele w pokoju:-) ładnie to wygląda ale zimno w nogi od tego:dry: wiecej chyba bym sie nie pokusila na panele, tylko na cus innego;]

reklama
Hej... przepraszam ale nie nadrabiam....
u mnie w miare.. Kuba marudzi cholernie pewnie te zeby... w nocy bardzo niespokojnie spal budził sie co chwile ale kolejna dwójeczka idzie na dole wiec sądze że to przez to.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry