• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza mam to samo z Kuba... Ale u niego to ten przeklęty katar.... śpac nie umie a jak zaśnie to na 10 minut... o znów płacze :(:(:(
Zakropliłam mu już nosek.... ale chyba za dużo to nie dało ....
U mnie z aniołkami to różnie było SEba spał bardzo ładnie szybko zaczoł przesypiac noce... a Kuba to nadrabia za Sebusia hehe

No a Moj jak zasnoł tak spi, ja wiem ze to napewno przez zeby :]
a ja... zamiast sie lenic to zasłonki sie piorą i dwa okna mam juz umyte, firanki zmienione.... :-p jak mały wstanie to umyje okno tam u hani i góre bede miała załatwiona;] i na dole dwa okna zostaną a wiec pikuś:-)

a ja domek mam ogarnięty, żurek z ziemniakami zrobiony na obiad, odplamiłam Młodej 3 ubranka bo ona jak je to nawet śliniak jej nie pomoże:D no i lenię się bo kompletnie nic mi się nie chce.
Popołudniu na kawkę do Chrzestnej od męża jedziemy. Będą tam małe dzieciaki to Martynka będzie miała towarzystwo:)

hek kochane :)
wiem zaniedbałam forum ostatnimi czasy :( wybaczcie :(
jestem już po chrzcinach super wszystko wyszło :) a co śmieszniejsze nic nie zapłacilismy :D byłam w szoku ale nie usłyszałam nawet słowa co łaska ... Alex super grzeczny był ale i tak numer zrobił ... przed wyjściem go karmiłam bo taka pora już była na leżąco ubrała itp i do kościoła zasnął zaraz jak ruszyliśmy i jak ksiądz namaszczał go"krzyżmem świetym" tak mu sie odbiło hehe ze sie wszyscy na matkę chrzestną popatrzyli bo myśleli ze to ona :D a to moje cudowne dzieciątko :P

piszecie o zasypianiu mój też zaczyna jęczeć ale kłade do łożeczka i obowiązkowo muszę okno otworzyć i wtedy odpływa :D
aleostatnio dużomniej śpi w ciagu dnia :( może z 4h ... i o 5 rano na pogaduchy mu się zbiera ... eh ale jestem szczęśliwa bo jest naprawdę spokojnym chłopczykiem :D teraz mam go w wózku bo co 15 min sie wybudza wpakowałam do wózka oknno otwarte i śpi ... cwaniactwo od najmłodszych lat ... :P

No juz okna pomyte, zaslonki uprane, teraz firanki piore:-) Obiad juz miałam ugotowany rano:-) ehhh.... wezme zajrze zaraz do mojego stroika switecznego co na okno wieszam (choinka) i zaróweczki powymieniam jak wogóle jeszcze bedzie sie nadawało.... :-p

Clio witamyyy:-) super ze zajrzalas i ze chrzciny sie udały:-) no a ze maluch grzeczny tez pociesza:-)

U mnie sypie snieg :szok: juz mialam wczesniej pisac ale zapomnialam...:dry:

reklama
Niee u mnie to jest tyle sniegu i jeszcze pada ze napewno nie zginie;] a podobno na swieta ma byc w dzien -20 stopni :szok: w taka pogode to chyba nigdzie nie bedziemy jezdzic... :dry: ehhhh kurcze ;]

Miki wstał w dobrym humorze:dry: czemu wczesniej taki nie mogl byc :] moze cyca jeszcze zje zaraz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry