Daffi Julka w wózku jest po prostu kapitalna!!!!!!!!!!!

Teraz niech się szybko wykuruje biedaczka, żeby miała wciąż tyle energii do zabawy

Biedne maleństwo, dobrze, że kupkę zrobiła. I gratuluję kolejnych ząbków
moj je ze zwykymi kluchami albo z lanymi
I właśnie narobiłaś mi apetytu na kluski leniwe z bułką tartą, aż chyba pójdę je sobie przygotować na kolację

Super, że u
ixi taka poprawa przynajmniej z brzuszkiem. A żółtaczkę niech jeszcze skonsultuje z pediatrą
lolkak Dużo niemowląt ma worki pod oczami i nie jest to objaw choroby.
MamusiaMikusia Samych tak udanych egzaminów ci życzę
Vegas gratuluję udanej imprezki:-) Śliczny torcik, także ten z pampków

Majeczka ma super czuprynkę. W tym ubranku i z tą fryzurką wydaje się dużo starsza

Chciałam dziś pierniczki przygotować, żeby na święta upiec, ale się okazało, że nie mam kakao w domu (poza słodkim, które wyjadam czasem łyżeczką

), więc znowu odwlekam naukę pieczenia
Eliza Musisz iść na kolejną wizytę? Ja po ostatniej usłyszałam, że jest wszystko ok i więcej nie muszę się pojawiać. Chyba że coś by się działo niepokojącego, to pediatra miałby mnie ponownie skierować.
Umi, Eliza Mam nadzieję, że dostaniecie fajne nagrody i się pochwalicie nimi ;-)
Pada śnieg od samego rana, więc ze spaceru zrezygnowałam. Muszę powiedzieć P., żeby jakieś płozy dorobił do wózka, to jutro wyjdziemy na spacer

A u nas pojawił się dziś drugi ząbek- prawa dolna jedynka :-) Długo, długo nic, a teraz już 2 ząbki mamy :-) I mała dzisiaj jakaś grzeczna jest, więc chyba na jakiś czas będziemy mieć spokój z zębami :-)