reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej mamuśki ; ) Nie wiem czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta, bo ostatnio nic się nie udzielałam...
Mam pytanie i proszę o szybką odpowiedź!
Czy jeśli nie mam ukończonych 18 lat, a jestem po ślubie, to czy moi rodzice mogą mieć coś do tego (prawnie), że chcę się wyprowadzić?
Mam okropne spięcia z rodzicami, jestem coraz bliżej porodu, w szkole sobie nie radzę i chcę przerwać na razie.. Strasznie się stresuje teraz, a oni jeszcze bardziej to pogłębiają.. ;( Chcę przeprowadzić się do rodziców męża, którzy na pewno mnie nie wyrzucą... A mąż jak na razie jest zagranicą w pracy...

Hej mamuśki ; ) Nie wiem czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta, bo ostatnio nic się nie udzielałam...
Czy jeśli nie mam ukończonych 18 lat, a jestem po ślubie, to czy moi rodzice mogą mieć coś do tego (prawnie), że chcę się wyprowadzić?
Mam okropne spięcia z rodzicami, jestem coraz bliżej porodu, w szkole sobie nie radzę i chcę przerwać na razie.. Strasznie się stresuje teraz, a oni jeszcze bardziej to pogłębiają.. ;( Chcę przeprowadzić się do rodziców męża, którzy na pewno mnie nie wyrzucą... A mąż jak na razie jest zagranicą w pracy...
bedac po slubie juz nie maja nic do gadania,wtedy juz sama za siebie odpowiadasz bo tak jakby wczesniej zostala ci przyznana pelnoletnosc. Moja kumpela miala bardzo podobna sytuacje i pytala jakiegos prawnika czy kogos tam. I jej wlasnie powiedzial ze juz ma swoja rodzine i moze decydowac o takich sprawach.

Możesz się wyprowadzić, rodzice w tej sytuacji już za ciebie nie odpowiadają.

witam się wieczorową porą:)
Malutka od 19.40 śpi. Jak na to, że od 12ej na nogach to ładnie się trzymała. Jak już pisałam od paru dni /konkretniej od soboty/ Mała nie śpi popołudniami. Może też temu zaczęła przesypiac mi całe noce?
Ja sobie popijam Colę zajadając trochę czipsów - zdrowo, że hoho:) Ale to mój czas relaksu, więc co się będę przejmowac:)

witam się wieczorową porą:)
Malutka od 19.40 śpi. Jak na to, że od 12ej na nogach to ładnie się trzymała. Jak już pisałam od paru dni /konkretniej od soboty/ Mała nie śpi popołudniami. Może też temu zaczęła przesypiac mi całe noce?
Ja sobie popijam Colę zajadając trochę czipsów - zdrowo, że hoho:) Ale to mój czas relaksu, więc co się będę przejmowac:)

hehe to ja w ramahc diety tez se zjem chipsy:D

hej
koniczynka no niby nikt mnie nie zmusi do nastepnej wizyty ale ja wole jechac sprawdzic:-) ze starszakami jezdzilam to i z nim pojade.

Miki ma 37,9:/ okropnie marudzi. wstalismy o 5:30 i teraz juz spi znów.... :-( bidulek mój...

hej
koniczynka no niby nikt mnie nie zmusi do nastepnej wizyty ale ja wole jechac sprawdzic:-) ze starszakami jezdzilam to i z nim pojade.

Miki ma 37,9:/ okropnie marudzi. wstalismy o 5:30 i teraz juz spi znów.... :-( bidulek mój...
a rosnie Mikiemu temp??? jak nie to moze zabeczki.

u mnie nocka ok,tylko jak wstalam to tak mnie leb boli ze szok.....

reklama
Do góry