Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny koniec debaty jest odpowiedni wątek do głowsowania... po to został utworzony zeby kazdy mógł wyrazic swoje zdanie... Nie ma sensu zasmiecać Głównego...
dlatego trzeba uważać o czym się pisze, bo to wątek otwarty i KAŻDY ma do niego dostęp, nawet osoba niezalogowana... ja się czuje urażona nie czuje się pewnie piszę tu o swoim życiu o SWOIM DZIECKU to są intymne sprawy i chcę się czuć swobodnie przede wszystkim ...

Femme od intymnych spraw jest wątek zamknięty. A na główny każdy może wejśc, powinnaś zdawac sobie z tego sprawę.dlatego trzeba uważać o czym się pisze, bo to wątek otwarty i KAŻDY ma do niego dostęp, nawet osoba niezalogowana![]()
Femme od intymnych spraw jest wątek zamknięty. A na główny każdy może wejśc, powinnaś zdawac sobie z tego sprawę.
Moja Mysza po szaleństwach usnęłaZ 5 razy próbowałam ją ululac, ale to ciągle nie był czas. Obejrzała ze mną Na wspólnej bo miałam zaległości
![]()
ostatnio ciężko usnąć mu 
warzywa na sałatke ugotowane
grzybki na zupe namoczone
reszta jutro
twoja malutka naprawde wyglada jak myszkaFemme od intymnych spraw jest wątek zamknięty. A na główny każdy może wejśc, powinnaś zdawac sobie z tego sprawę.
Moja Mysza po szaleństwach usnęłaZ 5 razy próbowałam ją ululac, ale to ciągle nie był czas. Obejrzała ze mną Na wspólnej bo miałam zaległości
![]()
dziękuje :* Ale powiem Wam że my wszystkie mamy śliczne dziecitwoja malutka naprawde wyglada jak myszkato ci moge powiedziec a u mnie szalenstwo gotowania sledzie w occcie zrobione sledzie w smietanie zrobione jeszcze dzis miesaaa zrobimy i jutro reszta ahhhh zycze wam kochane milego snuuuuu
patrysiaaa slicznego masz synkaa
wiem skromność moja nie zna granic