reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff, fikusek aha:-p może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam:-p Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła :dry::sorry2:

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie:-p
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej. :tak:

ja mam w domu parasdolke ktorej w zimie nie uzywam:)

reklama
Daff no ale chyba bujać jej nie musisz? Bo ja Zuzę do 4 miesiąca niestety bujać w wózku musiałam, później bujałam ją na rękach, na kolanach :dry: ehh wiem, głupio ją przyzwyczaiłam! A teraz w końcu kładzie się do łóżeczka i zasypia sama :tak:

fikusek mi to i parasolka by się nie zmieściła, mamy malutki pokój :dry:

Dziewczyny. Jeśli będziecie poruszać temat SOSO i wyniknie z tego kłótnia to będę usuwać posty. Nie chciałabym żeby nasze forum tak umarło.
Nadrobię później jak poczytam. Bo z tej zaglądam.

anetka -wszystkim sie odechcialo pisac na kilka ... minut?:-p

chociaz cofam sie o strone i cholera, jakie pustki, co ty gadasz? post co kilka minut przeciez :-p

nie jestes sama, ja mam teraz taki maly pokoj, ze szkoda gadac :dry: nawet nie ma jak mebli jakos po ludzku poukladac... tesknie za swoim dawnym pokojem, byl z 5 razy wiekszy :szok: wyro to mialam jak pol mojego terazniejszego pokoju :-D no ale, za tamtym domem to nie bardzo tesknie :dry: :-p

Ostatnia edycja:
Asheara ale patrząc na poprzednie strony to cisza jest. Mam wrażenie, że zawsze jak ja wchodzę to nagle wszyscy znikają :-p
Mój pokój megamalutki ma może z 4x5m :dry: no ale ważne, że w ogóle go mamy:-p już nie mogę się doczekać, aż się przeprowadzimy na swoje, ale niestety to może jeszcze trochę potrwać :dry:

reklama
Do góry