Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

skubaniec turla sie

w koncu kompetentna odpowiedz!!odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku
Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..
Nie jeszcze nie siada sam, ale juz coraz lepiej jak sie go posadzi siedzi, no i jak jest w pozycji półlezacej to juz czasem udaje mu sie usiasc.Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leciA siada już sam?
olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić![]()

...
heh
może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam
Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła 

Daff, fikusek ahamoże to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam
Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła
Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej.![]()