Serduszko1
Fanka BB :)
Daff co Cie tak roznosi???
Złośc piekności szkodzi Kochana szkoda nerwów
Złośc piekności szkodzi Kochana szkoda nerwów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?Kurcze wyjdź człowieku na chwilę z BB to już pół godziny nadrabiania![]()
Eliza Nam też wiele razy nie było łatwo dwie poprzednie zimy M był bez pracy... Teraz jest super ma dobrze płatną pracę a po nowym roku będzie się starał o dotację z unii i otwiera swoją firmę. Wiesz co zawsze sobie powtarzałam że kiedyś będzie dobrze bo musi być! Nad Wami też w końcu zaświeci słońce!
Daffi kochana jedyne co mogę CI życzyć to zdrówka no i chyba zatwardzeniaw sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?
jeszcze głodna byłam poszłam do sklepu kupiłam sobie wafle ryżowe orzeszki i żelki ... po takim miksie to mnie teraz tak brzuch nie fajnie boli i nie dobrze jest