reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja bym chciała 1 stycznia bo nie wiem co w Sylwka robic. Rozdarta jestem bo mąż chce do swojej mamy iśc a ja wolę byc z moimi rodzicami tu.. yh;/
Daffi Tobie też zdrówka bo brzydko Cię pominęłam niechcący;* Ja na szczęście nie miałam nigdy biegunki.

Mam nadzieję, że kolejny będzie dużo lepszy... Mnóstwo osób mi mówiło, że ten mijający nieźle dał im w kość i mnie w sumie tez przykrości nie ominęły :dry:

Ale kolejny na pewno będzie lepszy, skoro - mam nadzieję że tak się stanie - staramy się o nasz pierwsze Dziecko. :tak:

I święta u mnie tez w sumie jakieś takie "do kitu" były... :dry:

Ja sylwestra spedze oczywiście w domu...... w sumie mogłabym dzieci tacie zostawic ale nie chce.....
u mnie ten 2010 rok był zmienny... ale mam nadzieje że skończy sie obiecująco...

SERGI - no na pewno będzie lepszy musi :-p ja mam zamiar swój sklep otworzyć ;-) tak więc w 2011 mam zamiar się wzbogacić :-D:-D:-D musi wypalić nie ma innej opcji :-p

A w sylwka ja chyba u siebie w domu robię :-p ale gości nie wypuszczę dopóki nie pomogą ogarnąć :-D :-p

Famme to życzę samych sukcesów w takim razie i trzymam kciuki, żeby sklep zrobił furorę :tak:

A wiesz, że mi to samo chodzi po głowie?... :-) Tylko myślę nad czymś internetowym :tak: ;-)

U nas nic nie wiadomo jeszcze, co z Sylwesterm, nie mamy żadnych planów w sumie. A tutaj w UK to tak "świętują" sylwestra, że szkoda gadać :dry: Wogóle się nie czuje żadnej atmosfery podekscytowania... :dry: Taki "zwykły dzień"...

reklama
Do góry