reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witacie:)
Eliza strasznie mi przykro z powodu pracy Twojego M. oby szybko znalazł dobrą prace, życze Wam tego z całego serca:tak:

Daffi dużo zdrówka!!!!!!!!!

a my dzisiaj leniu****emy we trójkę;-) G. ma wolne i teraz lepi pierożki ;-)
miłego dnia:-)

reklama
A co trzeba zacząć coś robić ;-) nie będę u kogoś pracować :sorry: nie nadaje się do pracy u kogoś :-p do odważnych świat należy :-)

SERGI - serio? jakoś zawsze myślałam że tam większy szał właśnie jest :-p nie wiem teraz do mamy dzwoniłam i ona nie wie czy małą weźmie :sorry: z nią tak zawsze kochana kobieta ale czasami mnie tak wkur*** bez sensu swoją gadką raz tak raz inaczej że :-p :-p

ELIZA, VEGAS - dzięki :-p

eliza - no nie mogę, doskonały prezent pod choinkę..
oby Twoj M jak najprędzej znalazł robotę nową, bo przy trójce dzieci... :cool:

femme - no i koniec pracy :-D tez bym to piepszyła :dry:

lolkak - no co, przynajmniej się starał chłopina :-p

P odprawiony do pracy, Damian śpi, obiad w toku - żyć nie umierać :-D

a ja zagłosowałam, mam nadzieję, że mój głos zostanie uznany bo jestem tu od dawien dawna, i chociaż nie udzielałam się w ost. czasie, to czytam na bierząco..:sorry2:

reklama
Do góry