Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daffi ten robaczek na dole rozumiem, że po to miał piersi, żeby bić się z tym, który go "posuwał"?![]()
zaraz pokażę
wtedy to dopiero jest jazda
a jak będzie nastolatką hoho najgorsze przed nami
kiedy to dvd w końcu przyjdzie
No mam przywiazane je do stolu by byly pod okiem i nic sobie nie zrobilyEliza a to taka tragedia, że siedzę przy komputerze? Ty za to wszystkie swoje dzieci masz na pewno u siebie na kolanach, żeby przypadkiem chwilę same się nie bawiły.
hahaha żart.
a Miki zajmuje sie soba, lezy na lezaczku, na kocu, u mnie na rekach, spi i tak przy kompie jestem z doskoku a nie siedze caly czas... 
Wystarczy byc milym dla kazdego i sie nie czepiac:-) a tak to idzie po kolei:-)paula owszem, zażartowałam, ale niektóre dziewczyny są tu bardzo wrażliwe, przyzwyczaj się.
Oj tak, nad roczniakiem cieżko zapanować;-) pamiętam jak to było jak Zuza uczyła się chodzić i ciągle trzeba było za nią latać
teraz już jest trochę lepiej, ale pewnie powoli zbliżamy się do buntu 2-latka
![]()
ale interpretacjano dokladnie te 2 male okragle zielone kulki mialy go uderzac po twarzy:-)
a ten jeden nie posuwal tylko chwycil go za nogi i nim podrzucal:-)
hahaha wariatka;-)