Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

heh jak ja znam moje dziecko, mówiłam ,ze wstanie o 18. No i wstał, teraz je sam zupe pomidorową. Normalnie blacik prawie czysty. Jak mi się to marzyło by jadł sam. Teraz mam pare minut dla siebie.
Lenka ja tez zawsze czekalam az haniai daniel beda jesc sami i jak juz mieli roczek to im dawalam i jak mieli te półtora to juz spokojnie jedli a teraz to wogole z nimi to sielanka;-)
Miki nakarmiony i nie chce spac... starszaki na dobranocke czekaja:-)
baby kurcze spokój! wrzucmy na luz! :-)Po Świętach wszystko wróciło do normy i co teraz znowu mamy to psuć?
Mam nadzieję, że jak pisałyscie że pewnych osób tu nie powinno byc to nie było o mnie?
Paula to zależy raz częściej raz rzadziej jestem, przeważnie w weekendy. Na reddsa to się zawsze wyrwać mogę![]()
Femme dobrze zrozumiałam Ninka nauczyła się tego wierszyka? To masz bardzo pojętne dziecie![]()
Ja na lapku siedzę z doskoku, stoi włączony jak mam chwilę to piszę a jak nie to wyłączam i wieczorkiem siadam. Kiedy M karmi i usypia Julkę.