• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale produkujecie :szok:

Ostatnia patelnia placków się dosmaża, cholercia całe ręce mnie pieką.

A co do włosków codziennie myjecie? My też mieliśmy problem z kołtunkami, przestałam myć codziennie i problem sam zniknął.

Paula ja Ci chętnie Julkę podrzucę :-D:-D a sama się ponudzę.

reklama
kama ja nie myję Zuzi codziennie włosków :no: 2-3 razy w tygodniu.

paula etam, 10, ja mam 30 kg więcej niż przed ciążą!! :angry: a też wtedy narzekałam, że gruba jestem, a tak naprawdę byłam szczupła, dopiero teraz to widzę :sorry:
Mówiłam, że femme to niezła laska :-):-):-)

paula to masz fajnie, ja jeszcze trochę sobie na mojego poczekam :sorry: ja przytyłam w ciąży 25 kg, po porodzie spadło tylko 5 kg, później zaczęłam brać tabletki anty i przytyłam sporo, także mam 30 więcej, jakaś masakra! miałam odchudzać się tak, że po prostu będę mniej jeść i ćwiczyc ale to nic nie daje, więc od poniedziałku wracam na Dukana. Byłam na tej diecie przed świętami i w jakieś 2-3 tygodnie schudłam 6 kg, niestety w święta i po świętach wszystko wróciło :-(

Paula coś czuję że jakby Zuźka się z Julką spotkała to by chatę w mig rozniosły :-D:-D
Strasznie Ci zazdroszczę tych weekendów bez Zuzi, ja bym chociaż 1 dzien i noc chciałabym mieć tylko dla siebie. Marzy mi się wypad na piwko z kumpelami. Oooo nie wybieracie się z D na "och Karol 2" Ja bym bardzo chciała tylko jakoś się wybrać nie możemy.

Ja to cholercia nigdy nie zrobię furory w bikini, mam jakieś 20 kg nadwagi, brzuch obwisły i poorany rozstępami :wściekła/y:

Anetka nie zazdroszczę ja nienawidzę samotnych wieczorów.

ok jestem ale tylko na chwile bno mnie sezon chorobowy nadal trzyma. jak zachorowalam przed swietami tak do teraz sie zmagam a od wczoraj pojawil sie na nowo katar i nie mily kaszel.. a dzis zebym sie nie nudzila zaczela pojawiac sie temp!
Julka mi spala dzis od 11:30 do prawie 15 i od 17 polegla do 19.. na sile ja wlasnie obudzialm.
zeby wylatala sie i poszla spac o normalnej porze. a tak bym chciala sie etraz wtulic do niej i zasnac.. ehhhh

witajcie wieczorkiem:) jej,ale duuużo napisałyście,nadrobić nie mogę;(.U nas nocka minęła w miare przed 22 sie obudziła po 24 zasnęła a potem o 4 na cycusia. teraz tez cos brzeczy przez sen ale tatus w domku to sie zajmuje corunia a ja mam chwilke:)

Pokaże wam jaka różnica wzrostu między nami. Tylko nie patrzcie na mnie, po ciąży wtedy miałam jeszcze 15 kilo wiecej niz teraz.

chrzest.JPG

Umi- mam zdjęcia z lokami z liceum,ale nie cyfrowe. Zeskanuje jak będę u teściów to wyśle Wam.
pencil.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry