reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff Moja Julka to też mały terrorysta, najbardziej lubo ciągać kota za ogon i wąsy :-D a jak kot leży na kanapie, to ona też włazi, i koniecznie musi po nim przejść :-D

Umi aa to wszystko jasne, mnie szans okłamać nie mieli, Julka od urodzenia ma pieprzyk na nosie.

Gosia to nie zazdroszczę Ci.... jak sobie przypomnę czasy kiedy Julka budziła się w nocy co 2 godziny i z tego godzinę jadła to aż mnie dreszcz przechodzi.

reklama
Też mieliśmy tchórzofretkę :-D na początku się go baliśmy i przez to on się bał nas i był gryzący :-D ale jak się do siebie przekonaliśmy to zajebisty był :-D na spacery z nim chodziłam no genialne zwierzątko ... tyle że okropnie śmierdział :no: to było nie do wytrzymania :dry: no i musieliśmy odsprzedać ale do pani która już miała jedną więc miał ziomka :-)

Chciałam dzisiaj do fryzjera iść ale w nie odbierają od 30 minut więc się wkurzyłam i przełożę to na kiedy indziej :sorry: a takie plany miałam a skończy się na siedzeniu cały dzień w piżamie :-D:-D ... idę obejrzeć zaległe odcinki prosto w serce :-p

kama hhahha te julki to juz we krwi to maja :tak:

umi haha literowka ci sie ladna zrobila.. zmaiast Kacper ma ponad 1.5 roku to wyszlo ci ze ponad 11,5 :D:D:D:D

daff wiesz ze nawet tego nie zauważyłam?:-p:-D hm... to szybka bylam hehe
femme a nie ma jakiejś komórki ta fryzjerka?
kaamaa no mnie mogli:-p no ale cos tam pdobny do mnie jest bardziej do mojego T i charakterek ma po nas obojgu wiec raczej to mój syn:-p

Umi bardzo szybko zes sobie syna postarzyla;p
marzy ci sie juz jako 12 latek? wtedy to dopiero bedzie sie dzialo!

Daff nieeee marzy mi sie słodki i grzeczny 3 latek 12 latka nie mołabym cmokac kiedy mi sie podoba, a i teraz młody sie juz wnerwia i zasłania sie reakami albo z takim zniecierpliwieniem woła " Mama nie...":-p

paula to ja się do Ciebie przyłączam, bo ja też od dzisiaj na diecie :tak::-p tyle, że mnie 10 kg nie uratuje :-p ja muszę schudnąć 30 :sorry::sorry:

My dzisiaj wstałyśmy przed 10, zjadłyśmy śniadanko, ja później poćwiczyłam ok 30 minut a Zuzia próbowała ze mną, ale trochę jej to nie wychodziło :-) miała ubaw tylko ciekawe czy śmiała się z tych ćwiczeń czy po prostu ze mnie :-p:-p

Od rana mam włączonego kompa,ale dopiero teraz mam chwilę,żeby looknąć co u was słychać ;-)

Artystka super,że choć na chwilę wpadłaś. Misio jak zawsze słodki :-) Ach te niebieski ślepia :-)

Gosia mi już Maja się powoli uspokaja ;-) Tylko 2 razy wstawała. Ciekawe ile tak wytrzyma :-) Za to dziś sobie pospałyśmy ;-) Do 9:30 :-)

Co do domowych gryzoni to ja miałam z 10 chomików,2 myszy. Zawsze chciałam mieć szynszyla:-)

Te wasze zabawkowe chomiki są super :-)

e:

Anetka oto Maja w Pszczółce od Ciebie ;-)
SDC11058.jpg

A tutaj w wersji dresik;-)

SDC11059.jpg

Ostatnia edycja:
lolkak ale śliczna jest Majuśka..
Kurcze dziewczyny chce sie wbić do was w temat, ale juz jakoś nie moge. Wczoraj siedzialam caly dzien dodawalam ogłoszenia, aukcje wystawiałam, linki rozsyłałam. w nocy malowałam i robiłam kolczyki, teraz mały usnął i znowu dodaje ogłoszenia. Kurde padam.... A z rodzicami nie rozmawiam wiec mlody na mojej glowie (tzn wogole nawet jak gadalam to ze 20 minut z nim rodzice posiedzieli jak ich prosilam i tyle) więc różnicy zbytnio nie widze.

Widze ze o szynszylach mówicie, ja uwielbiam świnki morskie :) No ale póki co nie chce mieć zwierzaka. Mam narazie psa którego owszem bardzo kocham, ale momentami bym go normalnie udusila :p Momentami czyli wtedy jak mi obudzi Miśka hehe :p ale to juz wina mojego taty bo go tak przyzwyczaił ;P

reklama
ANETKA - kurde też muszę zacząć ćwiczyć :dry: a nie ja leżę całymi dniami i wpierdzielam :no: ...i wiesz co chyba zacznę od zaraz nie ma co odkładać :-) :-p zmotywowałaś mnie :-D :-p

Ja robię obiad dzisiaj mi się nie chce :sorry: mięsa zapomniałam wyjąć więc będą krokiety i warzywa z patelni :- p

Z Niny mi się mały diabeł zrobił :dry: ciągle coś broi wywraca się jeszcze nauczyła się robić fikołki i ciągle robi nie patrząc na co leci :no: masakra że to dziecko jeszcze jest w jednym kawałku to cud jakiś :no:

Do góry