Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wyjaśniło się. Z pełnym pampkiem /ful nasiusiane/ waży 9kgumi jak am chomik?
dziala?
Julki juz nie jezdzizajechala go
a jaki posklejaony bo zjadala go doslownie;p;p
a bez pampka 8.4. Masakra, mało no. Zaraz się zacznę martwic. Choc ona bardzo dużo je i strasznie rozbiegana jest:-)
za łóżkami nawet odkurzyliśmy no wszystko
jestem z nas dumna
a w nagrodę poszliśmy sobie telewizor kupić
i mamy piękne 42cale LED w domu
genialny jest :-) tak więc dzień jak najbardziej udany jutro po N planujemy iść i po półkę do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków kłaść a mam dość zawalonej pralki

ależ bym się wkurzyła na Twoim miejscu

wiesz jak potem podniosłam tego pampka to wcale taki ciężki się nie wydawał, na Małej wydawał się byc mega posiuranyHej Kuba poszedł do sklepu a później spada na trening to mam trochę czasu![]()
Dzisiaj wysprzątaliśmy cały dom łącznie z praniem wszystkich poszewek i wietrzeniem i mrożeniem pościeliza łóżkami nawet odkurzyliśmy no wszystko
![]()
jestem z nas dumna
a w nagrodę poszliśmy sobie telewizor kupić
i mamy piękne 42cale LED w domu
genialny jest :-) tak więc dzień jak najbardziej udany jutro po N planujemy iść i po półkę do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków kłaść a mam dość zawalonej pralki
![]()
VEGAS - drobniutka jest nie masz się co martwić taka budowa skoro ładnie je i ma duże energii to wszystko ok :-) swoją drogą niezła waga pampka![]()
LOLKAK -ależ bym się wkurzyła na Twoim miejscu
![]()
A wy znowu o pieluszkach![]()
![]()
ale biedny chomik przechodzi gehennę lądował juz prawie wszedzie nawet pod prysznic go młody wrzucił ale działa, z tym ze brudny juz... eh i juz raz wymieniałam baterie
no i mieliśmy taki mały zwykły jakiś staroć to teraz zmiana nie do opisania
...ja czasami jak Ninę z przedszkola odbieram to ma pampersa 2kg
w ogóle mówiłam im że Nina na nocnik już robi a one dalej w pampersie ją trzymają a ona jak ma pampka to w niego robi a jak nie ma to zawsze siusiu czy kupkę woła
no ale dobrze że jedna kreska pewnie teraz @ dostaniesz jak Ci stres odpuści ;-)
K poszedł na trening małą już położyłam więc mam jakieś 1,5h dla siebie :-)