Czesc dziewczyny :-)
Chwilami ja nie wiedzialam ze sie interesujesz pozycjami podczas porodu

:-) ja rodzilam w pozycji poLsiedzacej !! i jakos nie wyobrazam sobie zebym miala np.kleczec albo na czworaka?

ja mialam nogi jak z galarety jak zaczynalam rodzic a zeby wyjsc na lozko to mialam niezly problem
nocnykoszmar zgadzam sie z
Angel kto pozniej taki film bedzie ogladal ? nie pomijaca Ciebie i tatusia !! ja nawet jakbym miala cos takiego wzyciu bym nie pokazala swojemy dziecku

a o zdjec podczas porodu nie robilismy i nawet po narodzinach Ali-taki P byl przejety tym wszystkim :-)
Ewi ja rodzilam z mezem i wzyciu bym sie niezgodzila zeby go nie bylo w tak waznej chwili !! !! !! pomagal,masowal plecy i rozsmieszal mnie gdy juz mialam DOSC !! .
Oliwka widze ze nie tylko Ala ciagnie jeszcze smoka ,chodziaz ja Jej nie pozwalam chodzic z nim po pokoju-wylacznie w lozeczku jak zasypia a gdy juz spi to Jej wyciagam !! a Twoja tez spi ze smoczkiem ?
Sliczne zdjecia
Miska nom sknera niesamowita

ja odrazu powiedzialam P jak sie dowiedzialam ze Jego siostra spodziewa sie dziecka ze kupic Jej kupie jak urodzi,na mikolaja tez !! i wtedy zobacze czy Oni tez cos kupia Ali ,ciekawe jak to bedzie z Ali urodzinami ? moim zdaniem niewazne czy przyjada czy Nie ale prezent dac powinni-wkoncu to Jej bratanica na dzien dziecka tez cos kupie ale jak Ona nie kupi to Jej powiem co mysle na ten temat nawet jakby byla przy tym tesciowa !! !!