reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Kobity :-)widze ze fajny temacik macie hehe a do tego jaki przdatny ;-)
ewi ja ide do porodu z facetem a w razie gdyby mial odjechac to mama jest w poblizu heh :tak: wogole oni chca nagrywac wszystko eeeh

reklama
Hejo:)

Ewi ja też zamierzam rodzić z mężem, i tez nie za bardzo wyobrazam sobie być na tej sali sama..

nocny koszmar jakoś nagrywanie porodu nie za bardzo mi sie podoba... Kto to pozniej bedzie chciał ogladać....:/ Moim zdaniem kto ma przy tym być i pamietac o tym to bedzie-czyli ja i mąż:):) Jak sie czujesz??

hej EWIja jestem w podobnej sytuacji jak ty bo urodziłąm dwójke dzieci w wieku 20 lat a różnica wieku wynosi 11 mc ,i też 2 dzidzia nie była w planach....fajnie że jest ktoś na forum kto rozumie co przeżywam itd ....a co do porodu to miałam cesarki a planowałam poród rodzinny ASIOWO DAJE CI MALUTKA PIĘKNOŚĆ POSPAĆ W NOCY ????JAK SIĘ CZUJECIE????....a to fotki dzisiejsze oliwki ,bartka i nasza trójka
23da69e526c7ddf6c1d89a0e6b8d2cac,6,19,0.jpg
3d6d1fb7fb5c148ac75aa9d0db0f475c,6,19,0.jpg
4bb967a08602578b9c8ecf35f0d54c5d,6,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-)

Chwilami ja nie wiedzialam ze sie interesujesz pozycjami podczas porodu :-p:-) ja rodzilam w pozycji poLsiedzacej !! i jakos nie wyobrazam sobie zebym miala np.kleczec albo na czworaka? :confused: ja mialam nogi jak z galarety jak zaczynalam rodzic a zeby wyjsc na lozko to mialam niezly problem :laugh2:

nocnykoszmar zgadzam sie z Angel kto pozniej taki film bedzie ogladal ? nie pomijaca Ciebie i tatusia !! ja nawet jakbym miala cos takiego wzyciu bym nie pokazala swojemy dziecku :no:
a o zdjec podczas porodu nie robilismy i nawet po narodzinach Ali-taki P byl przejety tym wszystkim :-)

Ewi ja rodzilam z mezem i wzyciu bym sie niezgodzila zeby go nie bylo w tak waznej chwili !! !! !! pomagal,masowal plecy i rozsmieszal mnie gdy juz mialam DOSC !! .

Oliwka widze ze nie tylko Ala ciagnie jeszcze smoka ,chodziaz ja Jej nie pozwalam chodzic z nim po pokoju-wylacznie w lozeczku jak zasypia a gdy juz spi to Jej wyciagam !! a Twoja tez spi ze smoczkiem ?
Sliczne zdjecia :happy:

Miska nom sknera niesamowita :no: ja odrazu powiedzialam P jak sie dowiedzialam ze Jego siostra spodziewa sie dziecka ze kupic Jej kupie jak urodzi,na mikolaja tez !! i wtedy zobacze czy Oni tez cos kupia Ali ,ciekawe jak to bedzie z Ali urodzinami ? moim zdaniem niewazne czy przyjada czy Nie ale prezent dac powinni-wkoncu to Jej bratanica na dzien dziecka tez cos kupie ale jak Ona nie kupi to Jej powiem co mysle na ten temat nawet jakby byla przy tym tesciowa !! !!

Ostatnia edycja:
ASIOWO DAJE CI MALUTKA PIĘKNOŚĆ POSPAĆ W NOCY ????JAK SIĘ CZUJECIE????....

w nocy spi jak aniołek... mam nadzieje ze tak zostanie! budzi sie co 3h jesc i chwilka zasypia:-) gorzej w dzien! szczegolnie rano... pielegniarka srodowiskowa nas przed chwila odwiedziła a ja w pizamie!:-p ale trudno inaczej jak mała przy cycu ciagle:baffled: tatus pojechał do pracy a ja se znia siedze:-) w nocy okropnych drgawek dostałam. spałam pod kocem, maz przykrył mnie kołdra na gore, ja sie trzese, a pot sie leje strumieniami:baffled: ale goraczki nie miałam. maz wstał po mala bo akurat chciala jesc, polozyl obok, bo ja nie umiałam reki wytawic spok kołdry i koca. nie wiem co to bylo...:baffled: maz pomaga mi we wszytkim... chyba tylko nie karmi:-p jutro przejade sie sciagnac szew... wtedy tez bedzie mi lepiej...:-) wsiade do auta poraz pierwszy od miesiaca:-p i po raz pierwszy rozstane sie z mała!!!

angel masz racje z Polna ale to nie moj wymysl hehe i napewno z tego zrezygnujemy ;-) a ja czuje sie ok wczoraj mi bylo slabo ale chyba od pogody no a objawy ciagle te same kregoslup boli nogi itd doszla tylko opuchlizna ciekawa jestem kiedy to bedzie hehe :tak: a jak Ty sie czujesz ?
oliwka sliczne te Twoje maluszki hihi :-p
asiowo fajnie ze sobie radzisz teraz kolej na miske mnie i angel :rofl2:

Ostatnia edycja:
nocnykoszmar ja wlasnie obstawiam taka kolejnosc rozpakowan jak napisalas :-p ale zycie plata figla a tym bardziej dzieciatka w brzuszkach :-)
juz wczoraj mialam sie spytac ... Twoj ma na imie Kris czy tylko tak mowicie na Niego ?

Witam kobietki, ale dzis upal u mnie, strasznie duszno, nienawidze takiej pogody, wczoraj znowu caly dzien spedzilismy na poprawinach po weselu, a dzis jestem strasznie zmeczona...
Asiowo to super ze malutka jest taka spokojna, oby jej tak zostalo:-)
polna_N widzisz rozni sa ludzie, niektorzy sie interesuja dziecmi w rodzinie inni nie, ale wiem ze pozniej jest dziecku przykro ze nic nie dostalo, a tym bardziej ze Ty kupujesz ich dzieciom, to oni powinni kupic cos Ali

reklama
witam dziewuszki. niestety nie mogę pisać, bo mi sie skonczyl antywirus i nie chce zlapac jakiegos trojana. musze przedluzyc licencje, czyli 100zl pójdzie w kit.
zaraz jade do szkoly zobaczyc wyniki z matur , mam nadzieje ze zdałąm

Do góry