Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mogłam zamówić 4+

Kasiuchkupcie bramkę na schody..... boje się pomysleć jak to mogło się skończyć... Dobrze że to tylko rozciecie.
Paula a w niedzielę Wam nie pasuje? My w poniedziałek nie damy rady, J pracuje teraz po 10 h. I też jeszcze niańki nie mamy![]()
A co do Nki to my też mielismy zwykły dekoder, wiem że za tamten abonament był wiekszy o chyba 20 zł/m, nie wiem jak teraz, faktycznie zapytaj Femme.
Anetka już Ci wczoraj pisałam żebyś szła to nie żarty.... nie faszeruj się niczym bo to nie pomoże jeszcze gorzej sobie zrobisz... na zapaleni tylko antybiotyk pomaga, i to nie zawsze ja musiałam później przez tydzień na zastrzyki w dziąsło jeździć![]()
Julka już wali 2 drzemkę dzisiaj, nie wiem o co jej chodzi w nocy ani razu się nie budziła.
no my mamy bramki u K. cicoci tylkon ze oni sa z innego miasta, a poza tym jak szukamy mieszkania na jednym poziomie to troche strata kasy, po prostu teraz nie daje muwogole sie doschodow zblizac