• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi nie koniecznie, moja znajoma nie chciała być sama bo cały czas myślała o maleństwie, i była u mnie co drugi dzień, a tak to z mamą albo chlopakiem, byle tylko sama w domu nie siedziała:sorry:

gosia przykro mi z powodu maleństwa Twojej przyjaciółki:-(

Paula, anetka no tak, fakt.... cóz ciekawe jak to bedzie :-D ;-)
gosia kurcze wspołczuje przyjaciólce.... wspieraj ja teraz chco wiem ze ciezko:*
4sierpien Miki ma 8mies, posadzony siedzi pieknie, ale sam jeszcze nie usiadl, co do raczkowania to nie raczkuje. starszaki raczkowaly jak mialy 10-11mies dopiero.
trinaa a co sie stalo ze chce sie zwolnic???

Ale pyszna pomidorowa mi wyszla :-D mniammm
Ooo a Miki mi juz spi kolo 1,5h... ;-)

Ostatnia edycja:
Gosia współczuję jej. I tak jest silna,że przyjmuje gości i w ogóle.

Elizka 1,5 h :szok: ja to się chyba nigdy nie doczekam,żeby moja tyle pospała :-D Przed chwilą spła 30minut to i tak sukces :-)

Umi dobrze,że już zdrowiejesz :-)

Paula u mnie też ziMno,ale na razie nic nie spada :dry:

patrycja214 to tylko dowodzi ze twoja znajoma była na tyle silna że starała sie wyrwac z błednego koła rozpaczy. A nie wszyscy maja na tyle sily, żeby szukac wsparcia. Takie szuaknie wsparcie jest ogromnie trudne czesto łatwiej jest sie pograżyc we własnych smutkach i nieszczesciach, zamknac sie na ludzi. Dla tego podziwiam takie osoby:-) i nie uwazam ze to nie normalne tylko uwazam ze sa silniejsze od wiekszości ludzi którzy w takiej sytuacji wybrali by droge umartwiania sie

trinaa a co sie dzieje w pracy u twojego?

reklama
ale wina gina! ja bym toczyla wojne!!! pi**a wstretna! ciezko bylo caly czas plakala;( echh...;(nie moge przestac myslec. Ide mezowi sniadanko zrobic bo dzis w domku jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry