Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co roku odprawiałam z tatą /ja mam 15 a tata 17/ urki, na ogół to środek tyg był to najbliższa sobota po urodzinach była nasza i świętowaliśmy - od zeszłego roku jeszcze teściowa zaczęła do mnie przychodzic i zapewne dojdzie Chrzestna Martynki z Chrzestnym bo skoro jestem Chrzestną ich córki to wpadną również;D zresztą ja do niej też zawsze chodzę - do szwagierki. I taka przyjaciółka rodziców też wpada do nas w gości - do mojego taty jeszcze ciotka z wujkiem.Myślę,że mimo wszystko Ci złoży:-) a obchodzisz je jakoś szczególnie?:-)

małż wrócił,położył sie obok a ja tylko sie przytulilam do niego zarzucilam noge i dalej w kimono
;-) 

Bawi się z nią, karmi, przebiera pampersy (kupy też
) 
ja małoczasowa jestem, a Wy macie zabójcze tempo pisania postów po 17 

i żadna kupa mu nie straszna 
Zuzia ma ciocie 4 miesiące starszą od siebie to kiedyś w ogóle się nie umiały bawić ze sobą, tylko sobie zabawki zabierały, a teraz w święta jak się spotkały to przytulały się, dawały sobie buziaki, rysowały i coś tam sobie "gadały" 
może później będzie cieplej.
np "Mamo oć! Piciu!" :-) śmieszna jest. Albo jak nie chce, żeby Luna do niej podchodziła to mówi "Odejdź" albo "Idź"
Już się nie mogę doczekać aż zdaniami zacznie mówić, ale normalnymi zdaniami a nie Mamo oć piciu 
Moje jak zaczynaja nawijac to czasami glowa zaczyna bolec;-)