_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
współczuję , przecieśż dziecko jest wasze i razem powinniscie się nim zajmowaćPaula u mnie podobnie jak u Daff . On jest najmądrzejszy,wie wszystko najlepiej. I już nie raz mówiła, ale on twierdzi,że się zajmuje dzieckiem to nic nie musi zmieniać. Przecież z nią siedzi 10minut jak ja wychodzę jeść i mu ja na silę wciskam.
D
onn chodzi do pracy , ale w tym czasie ty też jestes "w pracy" przecież opiekunkom też płacą;-)mój tez teraz nie pracuje i zajmujemy się po rózwno , a nawet on więcej bo ja czasem źle się czuję z powodu ciązy , awsze albo zgaga albo jakies bóle...zgadzam się kammą!!
w sumie kazdy facet jest inny moj to na początku non stop z dzieckiem teraz troche mu przeszło no ale w nocy musi wstawac, zreszta czasem on wszystko robi poza karmieniem tylko ze narazie nie pracuje i ma czas
ale jak pracował to również mi pomagał..
niby dziecko śpi , ale matka jest zmęczona tym marudzeniem , tym że jest sama z dzidziusiem i sama musi wszystko przygotować.. mój mąż jak wracał z pracy to nieraz nawet pomagał mi prać i prasować

wiesz co , powiem Ci że moja je dużo...Dziewczyny a ile Wasze dzieci jedzą na kolację?? Tzn ile mleka wypijają?? Bo moja zjada tylko 180 ml i to napewno jej nie starcza do rana , no ale więcej nie daje rady zjeść.
Słoneczko na dworze a mi się spać chcę!!!!
znaczy teraz już mniej , ale miała okres taki ze zjadała 2 butle po 330ml na noc
jak jej dawałam tylko 1 butlę to wrzeszczała i nie chciała zasnąć, a jak dostawała drugą to spała piękniepóźniej jej zmieniłam nieco i zaczęłam dawać późńiej kolację tak ze jedna butla jej starczała ale budziła sie o 23-24 i musiałam zrobić drugą butlę , teraz wróciła do normy i zjada jedną 330ml tylko
umi zdrówka życze:*Laski zaniedbuje was ale czuje sie fatalnie:/
łóżeczko śliczne , sama szukam dla małej ale nie mogę nic fajnego wychaczyćCo sądzicie o takim łóżeczku? łóżko dziecięce junior BABY BOO + materac Gratis (1440165192) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Zastanawiam się czy młodej nie kupić na urodziny![]()
a to mi się podoba z tygryskiem i z jednorożcem i chyba kupię sama takie
choć jak dla mnie trochę krótkie bo mała ma już 90cm , no ale to dziecięce , więc późńiej jej zmienię na większe
mi się podobały jeszcze takie(ale jest drogie bardzo dlatego jeszcze nie kupiłam
)DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki Kurier (1451717392) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moja bardzo szybko samodzielnie siedziała bo jak się podnosiła do siadu miała 8 tygodni zaledwiemam pytanie dziewczyny, ile wasze dzieci mialy, jak zaczely same siedziec? i kiedy zaczely raczkowac?

a siedziała juz mając 4 miesiące i tydzień

raczkować raczkowała późno bo wcześniej chodziła niż raczkowała , ale raczkowanie było w wieku 8 msc
przykro mi z powodu szwagierki:-(hej. u nas nie zaciekawie. Szwagierka poronilaz winy doktora...
twarda bylam przy niej a gdy wyszlam zaczelam tak wyc ze nie moglam sie opanowac. dobrze ze dziecka nie mielismy ze soba ajc....zle sie dzieje
![]()
a ja powitam się wkońcu , u mnie walentynki równie udane ...
no prawie bo podczas popłudniowego spaceru złapał nas grad i ulewa(mmimo ze jak wychodziliśmy z domu to świeciło słońce
)i przez to chyba mnie zawiało bo mnie ucho boli
ale poza tym , pyszny obiadek , późńiej romantyczne filmiki , wieczorem jak mała zasnęła wymieniliśmy się upominkami
no i w nocy wiadomo

a dziś podczas śniadania strasznie poparzyłam sobie usta jajkiem
i muszę trzymać cały czas przy ustach szkalnkę lodowatej wody bo mnie strasznie piecze:-i już mi ię robi bąbel , a z dziąsła schodzi skóra