• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My wczoraj w Aqua parku byliśmy sobie :biggrin2: fajnie było mała zachwycona najlepiej cała sina już trzęsie się ale jak się pytałam czy jej zimno to oczywiście nie ciepło :-D i dalej chciała :-p później oczywiście o maka zahaczyliśmy :-p objedliśmy się i na chatę :biggrin2: więc mieliśmy walentynki dzień później :-p

Nie nadrobię za dużo tego a ostatnio miałam lenia i nie wchodziłam :-p

VEGAS -na nk pytałaś co się Ninie w nosek stało ... ona ma naczyniaka od urodzenia :dry:

reklama
Daffi fajny ten schowek:) ja mam podobne łóżko podwójne tyle ze tą czesc co sie siedzi tez sie wyciąga, a pod spodem jest schowek na posciel. a te oparcia to sa dwie czesci takie i sie uklada je, mozna jedną ulozyc, to jest dla dziecka dobre łóżko, krótsze i mozna też obie (tak jak na drugim zdj) i jest zwykle łóżko dla dwóch osób:-)

edit. własnie ja tez nie zauwazylam tego naczyniaka u Ninki ;] ale to dobrze ze sie nie rzuca w oczy;-)

Ostatnia edycja:
paula heheh fajnie masz rozplanowany juz obiad az na 3 dni zazdroszcze:D

co do Ninki to faktycznie trzeba mocno sie przyjrzec. ale to zejdzie pewnie za jakis czas.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry