• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi ja dzisiaj pierwszy raz robiłam, bo Przemek zobaczył reklame i stwierdził, że musi spróbować :-p ale muszę przyznać, że dobre :tak:
A no niedaleko do siebie mamy ;-)

reklama
Umi a wiec foty lozka dla Ciebie:D

To jest pierwsza czesc jak wyjedzie:D i jest tu ta szuflada...

tutaj trzeba pociagnac jeszcze dalej i cale wyjedzie:)

Tak wyglada w srodku szyflada:D

A tak cale łozko rozlozone:D

Daff fajne te łózko, dobrze że są te boczki to przynajmniej bobas nie spadnie.

a Julka świetnie się gramoli na łoże :-D

Dziewczyny a kiedy wyjęłyście te trzy szczebelki z łóżeczka?

Ja na razie na sekundke bo ostro pracuje potem wamzdam relacje z nocy bez smoka:-) ogólnie jestem zadowolona ale nie jest idealnie ale to potem.

Daff ja sobie wyobrazałam ze to na tej ostatniej czesci ten schowek i nie potrafiłam sobie wyobrazić jak t wyglada, fajne to ci powiem podoba mi sie

Daff fajne te łózko, dobrze że są te boczki to przynajmniej bobas nie spadnie.

a Julka świetnie się gramoli na łoże :-D

Dziewczyny a kiedy wyjęłyście te trzy szczebelki z łóżeczka?

ona opanowala do perfekcji wchodzneie na lozko i z lozka od razu wchodzi na stol. juz lacznie 3 glebyzaliczyla. a wczoraj za rozgrzana kuchenke mi chwycila... tzn na kuchence jest ta taka kratka czy co to i za to chwyicla.. uparzyla sie i pwoiedzialam jej ze to ccccyyyy i nie wolno dotykac.. spojrzala na mnie nie pewnie i chwycila drugi raz mocniej i sie bardziej uparzyla... no co za czort.

Ja na razie na sekundke bo ostro pracuje potem wamzdam relacje z nocy bez smoka:-) ogólnie jestem zadowolona ale nie jest idealnie ale to potem.

Daff ja sobie wyobrazałam ze to na tej ostatniej czesci ten schowek i nie potrafiłam sobie wyobrazić jak t wyglada, fajne to ci powiem podoba mi sie

hehe po rozlozeniu schowek jest srodkowa czescia lozka:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry