• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patrycja trzymam kciuki, żeby poszło po waszej myśli z drugą dzidzią:-)

lolkak twarda ta Twoja córa:szok: ale może jej to minie;-)

kaamaa u mnie tylko -3:-) wybrałabym się na jakiś spacer,ale niestety gnije w robocie za biurkiem,a oczywiście rano nic się nie dzieje:sorry: wyszłam tylko do sklepu po słodkie,bo miałam chęć:-D a taką pobudkę,to każda z nas by chciała:-p mnie tylko Michał ucałował jak wychodził rano i o ! :-D

paula dobrze,że masz męża w domu:-) powodzenia w pisaniu prac i smacznego obiadku:-)

daffi współczuje nocy, biedactwo:*

coś w tej mojej robocie ostatnio mało ludzi,ale rano tak jest, za to popołudniu i wieczorem to jest kocioł:szok: ale może znowu mnie nawiedzi jakiś emerytowany przystojniak,który będzie chciał zadbać o swoją tężyznę :-p:-D

Paula no właśnie Patrycja mądrze napisała "lepsze to niż ee z łóżeczka" :-D a z resztą już było po 7, więc i tak wyspana byłam ;-)

Powodzenia w pisaniu prac :tak:

Daff
współczuję :*

Mi też się marzy drugi bobas, nie wiem co robić, teraz z tą firmą M otwierają się nam duże perspektywy, i tak właśnie się zastanawiam czy wykorzystać to że będziemy mieć przypływ gotówki, i "poszaleć" z remontem, czy 2 bobo machnąć.

Dziś M pojechał spotkać się z babką od tych dotacji aż się boje co powie.

A u mnie dziś na obiad pizza, robię sama taką mega wypasioną, aż mi już ślinka cieknie :-)

Bry
Patrycja214 gratki i powodzenia przy starankach;-)
anetka no widzisz, wiecej czasu na neta masz itd;-) ja mam dzis na obiad jeszcze wczorajsza pomidorowa.
Daffi wspolczuje nocki, u nas tez byla tragedia :no: malu sie budzil, plakal:-(

u nas kolejny dzien z maruda zabkujacym.... wiem na 100% ze to zeby bo gryzie mnie :dry:

kama oby wszystko poszlo po Waszej myśli :tak:
Podziel się pizzą :-p

Eliza no pewnie, że więcej, poza tym nie chciałoby mi się później na szybko przed 14 robić. Ja mam dzisiaj boloński garnek :-p bo Przemek marudził, że to chce ;-)
Współczuję tych wychodzących ząbków.

Ostatnia edycja:
trinaa ja chocbym chciala isc na spacer to nie moge bo od 12 mam kacpra a julce kurtki wypralam czapeczki i szaliki bo juz wsyztsko takie zapaskudzone bylo!!!

Kamaa daj tej pizzy troche sprobowac. mniam ale zes mi smaka zrobila!

Eliza... a malego zabki mecza?

Daffi nom, ząbki... pewnie górne mu beda wychodzic, bo strasnie marudzi i w dodatku jak daje mu cycka to gryzie mnie:-( co tez nie jest przyjemne ehhhh... smaruje mu dziasła dentinoxem ale to na krótko pomaga.
Poszedl spac o 9:35 i juz wstal po 10.... :/ znów pochrzanil sobie dzien ze spaniem:dry:

Anetka ja chcę boloński garnek! :-D ależ mam ochotę :szok: zatłukę Cię :-D

Chyba że zrobimy tak, ja Tobie pizze a Ty mi garnuszek, tylko dla Daff po drodze kawałek rzuć :-D

Eliza biedny Mikuś, i tyś też biedna.

U Nas na raz idzie 3 i 4 wczoraj w dzień strasznie marudziła,w nocy w miarę dzisiaj spokój a dalej się nie przebiły :dry:

reklama
no kurcze nastepna z tym bolonskim garnkiem.
chyba musze to wyprobowac:D
nawet nie wiem do konca co to jest;p

Anetka ale to my mamy blisko do sibei calkiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry