• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej :-)

U mnie znowu pobudka o 5 i zero ponownego snu:dry: Ja nie wiem jak to dziecko daje radę tyle wytrzymać bez spania.

Patrycja to to powodzenia w staraniach :-)

Paula ja nie wiem czy dożyje tego ew. ślubu :-D

reklama
lolkak nie dziękuje :-p jej ale masz masakre ze swoim antyśpioszkiem:szok: mój jak śpi to śpi, ale ostatnio mimo zębowych pobudek ( dzisiaj sztuk 2 :-D ) śpi od 20 do 7-8, było do, 8 ale dziś wstał o 7 :-p

Helloł

Już 4 raz próbuje napisać :wściekła/y: co tylko zacznę to Julka modem rusza i mi net rozłącza :dry:

Cholercia na termometrze -20 :szok::eek: ale słonko śliczne, ja chcę wiosnę!!

Dzisiaj miałam superową pobudkę, nie ma jak poranny seksik :-D

Lolkak
zobaczysz wyrośnie z tego, jeszcze z 2-3 miesiące, i Ci dzieciak do 9 będzie spał zobaczysz.

Patrycja a kiedy zaczynacie staranka? :-)

kamaa ulalala :-D takie pobudki chyba większość by chciała mieć :-p niż z łóżeczka: eeeee :-D - 20?:szok: jezuuu ja chce wiosnę :sorry: a staranka trwają, na razie się nie przykładamy :-p ale już tak przykładać się będziemy od czerwca :-p żeby na wiosne- lato przyszłego roku się urodziło nasze maleństwo :-p

edit.

paula a tam nie trzeba odwagi, tylko paru czynników :-p no to owocnego pisania i weny twórczej :-p i troszkę odpoczynku :tak: bo kazdemu sie należy :tak: i smacznego obiadku :-p

Ostatnia edycja:
patrycja juz teraz chcielibyście dzidziusia? ;-)

lolkak współczuję tak wczesnej pobudki. A od tej 5 Maja już spała chociaż trochę?

paula powodzenia w pisaniu prac ;-) mi zawsze Przemek połowe pisał :-p

My już dzisiaj po 7 się obudziłyśmy. Same jesteśmy, bo Przemka przenieśli na inną zmianę i zamiast drugiej ma pierwszą, tak jak mój tata, no i wyszło, że muszę sama siedzieć w domu :-p Ale wzięłam przykład z Elizy i mam już posprzątane i obiad zrobiony :tak: teraz mogę się lenić. Zuzia rysuje i je banana a ja pije kakao i nadrabiam ;-):-p

anetka jakby był teraz byśmy się nie obrazili :-D ale tak szczerze byśmy chcieli w przyszłym roku mieć maluszka :-D
ale masz samodzielną córeczkę mój nie chce sam się bawić:dry: podsuwa mi książeczki więc idę opowiadać :-D

patrycja to powodzenia w staraniach. Też chciałabym móc sobie pozwolić na drugie dziecko, no ale nie mogę :-p Zuzia to w sumie od niedawna sama się bawi,chociaż co chwile ciągnie mnie i mówi "Mamo ci dom" (mamo chce dom- tzn, że mam z nią budować dom z klocków) ;-):-p

hej

Ale wy macie tempo pisania wieczorem.

U nas świeci słoneczko i dzisiaj moze wyjde trochę z Z , katar ma mniejszy i musze na zakupy jechac.

anetka my tez bysmy chcieli drugą dzidzię ale narazie jest bardzo cięzko i pewnie trochę poczekamy, u nas finanse niestety.

Paula fajnie ze masz w domu męza

lolak u nas tez był okres ze mała bardzo wczesnie wstawala ale jej to przeszło.

reklama
u mnie ciezka noc.
musialam isc spac o 21:30 bo julka zaczela sie przebudzac wiec sama w ciemnociach to ciezko by bylo siedziec:D
nie moglam zasnac julka sie rzucala kopala mnie ciagle... po 1.5 godz w koncu mi sie zachcialo.... pospalam i za chwile ktos puka do drzwi....
maz wrocil o 00:30.....
przyszedl przeniosl mala do lozka jej i zasnal..a ja? znow spac nie moglam.... meczyla mnie straszliwa zgaga (jak za czasow ciazy)...
do tego kolano mnie tak zaczelo bolec ze wyrobic nie moglam.. niestety tak czasem mam.. czas wybrac sie do ortopedy... no i masakryczny bol brzucha bo @ dostalam i ketonal mi nawet nie pomogl.... na serio zasnelam po 2 w nocy... ledwo zasnelam znow pobudka.... ktos stoi przy naszym lozku. Juleczka nie chciala spac bez nas. wiec do srodka ja raz dwa Julka i M spia a ja znow bol kolana, zgaga i brzuch.... koszmar jakos zasnelam ale jestem taka niewyspana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry