• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja mam tabsów na 4 miechy:) i nie muszę się martwic:) Boże jaka oszczędnośc. Kupiłam dziś 4 opakowania tabsów i dałam 46zł a jak brałam plastry to jedno opakowanie kosztowało niecałe 50zł hehe:D

A kiedy będziesz zakładać?

To ja mam pomysł Ty przetestuj na sobie :-D, opowiesz mi jak wrażenia, to może wtedy się przekonam do niej, bo jak ja razie to jestem na bardzo duże nie.

A na coś muszę się w końcu zdecydować.
oj nie wiem jeszcze iedy,chce przetestowac jeszcze te tabsy co mi wypisal no i z nadzertka sie uporac no i odlozyc ta kase:d

nie drukowac tyle bo jutro bedzie za duzo czytania :-D

Fikusek, moja nadzerka na szczescie sama sie ulotniła.... wymrażania bałabym sie... :no: a teraz jade juz pół roku na azalii, mam jeszcze na jedno opakowanie i do gina musze jechac znow:/ ehhh

Fikusek, moja nadzerka na szczescie sama sie ulotniła.... wymrażania bałabym sie... :no: a teraz jade juz pół roku na azalii, mam jeszcze na jedno opakowanie i do gina musze jechac znow:/ ehhh

Paula na plastry to troszeczkę przy gruba jestem :dry: im więcej kg tym mniejsza skuteczność.

A z przedszkolem, to jeśli ją przyjmą bo będzie miała wtedy 2 lata i 7 m. to pewne, mam dość siedzenia w domu, i też chcę żeby miała kontakt z dziećmi.
Do przedszkola mamy 5 km.

Ja chyba zdecyduję się na tą:
: WK

reklama

mi mowil o wypalaniu,nie boje sie bo pytalam kilku osob co to mialo i nie boli:-) a mowil ze jest srednia wiec wole dla swietego spokoju sie jej pozbyc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry