• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka po ramieniu to pół biedy mój jak bije to celuje w twarz bo wie ze zaboli ewentualnie jak nie moze dostać to próbuje ugryźć:/:no: w Niedziele mnie uryzł w reke tak ze az mi łzy wyszły. Jak ta wyrodna matka delikatnie mu oddałam a ten z takim zdziwieniem na mnie patrzył bo ja przeciez nigdy nic mu nie zrobiła:sorry2:. A potem stwierdził "tapek ty ty" czyli ciapek( tak na niego mówimy jak sie przwróci) i sam sobie pogroził
Vegas o takich sklepach mówisz, my chodzimy do takiego osiedlowego to mały sie zachowuje jak dzikusek jakiś:-D ale nie ucieka wrecz przeciwnie za wszelką cene chce wejść zalade do pań które sprzedają:confused2:

A co do ksiażeczek to Kacper lubi Ksiazeczke z dziecmi ze np Tomek sie bawi Ania śpiewa i takie tam i jeszcze Krówke ślicznotke uwielbia:-D normalnie rolnik mi rośnie lubi jeszcze hipopotama brzechwy i smoka. Reszte tez lubi ale te mu trzeba czytac co dziennie

edit lolkak no nie dziwie się

reklama
Trina, Paula Do tej pory nie kupiłam małej żadnego ubranka:szok: Jak na razie wszystko dostałam- całą wielką walizkę ubranek po siostrzenicy i ubranka-prezenty od znajomych i rodziny, a że Emilka jest malutka, to długo nosi najmniejsze rozmiary (te, których dostała najwięcej). P. jedynie skarpetki dokupił:-)
Dała mu buzi,przytuliła,zrobiła cacy,pokazała gdzie ma oko,nos i włosy.. a później jedno zajęło się jednym butem, a drugie zajęło się drugim butem.
:-D:-D:-D:-D
umi Też nienawidzę ścielić łóżka, dlatego u nas pościel jest nakrywana kapą :-)Gratuluję sukcesów bezsmoczkowych. Ja na razie w nocy nie będę małej żałować smoczka- niech to będzie pociecha w czasie trudnego ząbkowania;-)
fikusek witam po długiej przerwie:-) Moja z kolei tylko kręci głową na "nie", na "tak" nie potrafi. Sprawia jej to frajdę, choć nie wie pewnie jeszcze, co to znaczy:-)
vegas A twój mąż nie miewa gorszych dni?! :wściekła/y:
lolkak Mój ostatnio małej też coś na kompie puszczał, ale jak się go zapytałam, czy chce małą przyzwyczaić, żeby taki tryb życia jak on prowadziła (typowy kanapowiec uzależniony od kompa i tv), to odwrócił laptopa. Szkoda, że nie mogę wywalczyć wyłączania tv:-( Jak P. jest w domu, to tv musi być włączona, mimo że on na lapku siedzi i wcale nie ogląda ani nie słucha tv:wściekła/y:
Naszła mnie ochota na chipsy...
P. wrócił, zajął się małą, bo dalej popłakiwała, a ona cały czas się za mną rozglądała. Wczoraj u dziadków też mnie szukała. Przez te zęby przylepa się z niej zrobiła i częściej chce być do piersi przystawiana, a tymczasem od marca chcę do pracy iść:dry: Chyba jak te górne zęby wreszcie wyjdą, będę się z nich bardziej cieszyć niż z pierwszego ząbka:dry:

Fikusek właśnie o tą hormonalną mi chodzi, po niej nie ma się okresu dlatego nie jest polecana dla planujących dzieci.
A ty bedziesz którą zakładać tą zwykłą?
Ja też chcę to zwykłą tylko jakoś stracha mam, że coś mi w środku spartolą :dry:

Umi o kurcze.... nie zazdroszczę, jak sobie pomyslę że Julka też tak będzie się buntować to aż mnie ciary przechodzą :no:

z dziś trochę fotek:) no i jedno z nocy. Mała spała ze mną od godziny 1 do rana kiedy to ja schodziłam z neta bo jak Małż ma nocki to tak śpimy z Perłą razem

DSCN2381_800x600.jpgDSCN2386_800x600.jpgDSCN2404_450x600.jpgDSCN2461_450x600.jpgDSCN2473_450x600.jpg

moja nie lubi miec czytanych książeczek, woli jak jej mówię co jest na obrazkach, ona mi pokazuje paluszkiem coś i mówi 'ym' i ja jej mówię co to:-D już parę książek pewnie zna na pamięc:-) zwłaszcza, że bezbłędnie na krowę mówi mu, na psa łał łał a na kotka miał. Na kaczkę ka ka:-)

Fikusek właśnie o tą hormonalną mi chodzi, po niej nie ma się okresu dlatego nie jest polecana dla planujących dzieci.
A ty bedziesz którą zakładać tą zwykłą?
Ja też chcę to zwykłą tylko jakoś stracha mam, że coś mi w środku spartolą :dry:

Umi o kurcze.... nie zazdroszczę, jak sobie pomyslę że Julka też tak będzie się buntować to aż mnie ciary przechodzą :no:

no ja ta zwykla chce bo po hormonach zle sie czulam. Ja sie znowu boje ze na miedz moge byc uczulona:-) nie wiem jak to sprawdzic.

edit
Vegqas swietne fotki:-)

Koniczynka- mi na szczęście tv juz teraz nie odpala jak z dzieckiem siedzi,od czasu do czasu radio z muzą oczywiście mało odpowiednią dla dzieci ;-) Za to komp musi być wrr

Umi -ciapek dobre :-D

O matko dziewczyny dobrze,że gadacie o anty ;-) Zostały mi 3 ostatnie tabsy. Muszę do gina pójść ;-) :-D

Vegas jak zawsze świetne fotki :-)

chwila nie bylo czlowieka i juz ile nadrukowane:-p
Byłam przy piecu, ale wieje :dry:

O teraz mi sie otworzylo to zdjecie co Daffi łóżko / kanape pokazala, ja mam cos w podobie:-) jutro tez moge fote wstawic...:-p
Lolkak niezle;-)

Dobra ja ide na łóżko, obejrze do konca "miedzy nami mamami" na tvn style i ide spac....
Dobranoc

reklama
Paula nie jesteśmy. Ja bynajmniej na razie nie planuję :-D M niby kupił mi pierścionek zaręczynowy,ale twierdzi,że jestem dla niego okropna itd więc też się nie śpieszy:-)

Elizka u mnie tez zimnica:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry