Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ehhhh fikusek bunt dwulatka juz niedlugo ;-) moze juz mu sie tam nawet zaczyna;-) wkoncu drugi roczek za pasem![]()
jemu chyba sie pomylilo z racji tego ze jest duzy
i mysli ze jest 2 latkiem i moze sie buntowac
moj po wszystkim chodzi:-)a Wasze dzieciaki /te bardziej w wieku Martynki/ chodzą normalnie po betonie czy moja tylko nie chce i cyrki odwala?po betonie czy chodniku nie i koniec, ale jak w sklepie ją dam na nóżki to ją trzeba gonic między regałami;D;D
oby przeszedl szybciej bo mi juz uszy wiednafikusek bunt wcześniej przyszedł to może wcześniej sobie pójdzie ;-) Zuza też chyba wchodzi w bunt dwulatka, na każde pytanie odpowiedź brzmi "NIE!", wszystko chciałaby wymuszać krzykiem i zaczęła mnie czasami bić, co najbardziej mnie wkurza...![]()
ale za to Alan jest na tak
pytam sie go czy jest niegczeczny a ten kiwa glowa ze tak
to wszystko jest możliwe
mi powiedzial ze spirala ok 70-80 zl:-) ale jaka to nie wiem. Zapytam w srode za tydzien:-)Malwina znając tą "wariatkę"to wszystko jest możliwe
![]()
Paula będę ciocią?![]()
Fikusek witaj, ja też się zastanawiam nad spiralą, chciałam mirenę sobie założyć, ale po raz strasznie droga, a po dwa to dla starszych kobiet, albo już nie planujących ciaży.

Wiadomo na jaki temat ;-) 

Nie wiem o co jej chodziło
Jak zwykle zresztą pan Tatuś nie widzi problemu w tym,że 20minut dziennie leżąc na łóżku z kompem, to jest super zajmowanie się dzieckiem. Dziś mnie na maksa
wyszłam na minut z pokoju a ten jej na kompie bajki puszcza i trzyma 10cm przed oczami