• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heloł :P

alez dawno mnie tu nie bylo:P
ale mialam bardzo duzo spraw na glowie.... chodzilam od lekaqrza do lekarza,co chwila jakies badania. Wszytko jest ok na cale szczescie . A latalam tak bo starsznie w glowie mi sie krecilo no i przyczyny nie ma,jedynie ze po lekach...
Teraz postaram sie byc na biezaco.

reklama
Daffi o widzisz nie widac całkowicie tego schowka to fajnie tak:-) my mamy takąkanape ze schowkiem to w niej juz ten schowek sie delikatnie odznacza dla tego pytam:-) Ja jak bede kupowac to własnie obowiazkowo schowek musi byc bo ja nie lubie poscieli scielic:-D
anetka Powiedz jeszcze ze Zuzia jak ktos powie Jezu to ona konczy mówiać Maria :-p:-D
paula mój tez jedynak a z wszystkimi by sie zamieniał tzn czasem ma odpały ze chce cos komus zabrac ale jak sie go upomni to sie słucha:-) jego szczescie:-p
Vegas wiesz co moze to i lepiej ze go nie ma? a z drugiej strony to jestescie ze sobą na dobre i złe a nie tylko wtedy kiedy ty masz dobry humor

nom wysuwa sie najpier jedna czesc i jak ona sie wysunie to widac schowek ale tzreba cagnac dalej by rozlozyc clakiem. dodam ze ta jednoosobowka jest dla doroslego takze:D ja spalam na tym i nogi nie wystaja mi:D
jutro zreszta tzrasne fotke to pokaze ci:D

fikusku witam cieplo i tu:)

witam się wieczorowo;-)

Daffi dobrze,że wynik wyszedł ujemny:-) sprytna i fajna ta kanapa:-)

koniczynka biedna malutka Emilka,oby się tak długo nie męczyła :*

Vegas fajnie,że mama wyszła z taką propozycją:-) a samopoczucie na pewno Ci się poprawi:*

paula właśnie szukam takiego pakietu na allegro:-) w sumie to mogłabym przejąć jakieś rzeczy od siostry po jej małym,ale powydawała je jakimś koleżankom i łóżeczko też,więc lipa:-p kupię mu kilka nowych i zostawię na jakieś większe wyjścia,bo faktycznie szkoda wydawać kasę na coś z czego zaraz wyrośnie,albo wcale tego nie założy:tak::-) a Zuzia pewnie się tego oduczy ;-)

umi gratuluje usypiania bez smoka:-)

a my wybraliśmy się do przyjaciół popołudniu,też w sumie młode małżeństwo,fajnie sobie pogadaliśmy i co najważniejsze nie dzwonili z roboty do Michała - -chyba cud:-p teraz Miki ogląda jakąś strzelankę w tv,a ja mam miche lodów i leniu****e póki mam możliwość;-)

ja mam na poprawę humoru czipsy i Colę:D a mogłam se piwko kupic, o:P ale nie kupiłam to bezalkoholowo będzie.

Umi gratuluję zasypiania bez smoka Kacprowi, mam nadzieję, że nocka będzie ładna.

fikusek kope lat ;-) co u Ciebie wiecej? jak mały rozrabiaka?;-)
umi gratulacje uspienia malego bez smoka:tak:

Yyy cos zaczyna wiać za oknem.... wiecie ze od piatku ma przyjsc zima, zawieje i zamiecie? brak słów....:-(

trina łee ja też chce lody :-p
Dobrze, że nie dzwonili z pracy, możecie sobie razem czas spędzić.
A takich "mega paczek" dla noworodka na allegro jest pełno i naprawde warto przejrzeć :tak: ja teraz patrzyłam dla Zuzi ale jak coś ciekawego było to cena ok. 400 zł albo i więcej, a to trochę za dużo, żeby na raz tyle wydać..

ja mam na poprawę humoru czipsy i Colę:D a mogłam se piwko kupic, o:P ale nie kupiłam to bezalkoholowo będzie.

Umi gratuluję zasypiania bez smoka Kacprowi, mam nadzieję, że nocka będzie ładna.

zapraszam do mnie na piwo:P ale wez chipsy:-D

edit

Eliza Alan teraz jakis trudny okres ma,jest nie do wytrzymania,buczy caly czas i kij wie o co mu chodzi:-) caly czas buuu i buuu

zapraszam do mnie na piwo:P ale wez chipsy:-D

edit

Eliza Alan teraz jakis trudny okres ma,jest nie do wytrzymania,buczy caly czas i kij wie o co mu chodzi:-) caly czas buuu i buuu
no proszę kogo ja tu widzę:P witaj spowrotem;) mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie lepiej. A po jakich tabsach masz takie jazdy? OK wpadam zaraz, biorę czipsy, mam ostrą paprykę;D

reklama
no proszę kogo ja tu widzę:P witaj spowrotem;) mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie lepiej. A po jakich tabsach masz takie jazdy? OK wpadam zaraz, biorę czipsy, mam ostrą paprykę;D

uwielbiam ostra papryke:-D
a leki to te na moje stany lekowe:/ ostatnio mialam dopisany nowy i chyba po nim.... czasami mam taki dzien ze potrafie caly przespac

bylam u gina mialam cytologie i w nastepnym tyg ide po wynik, Dal mi tablety anty Logest:-) ale jeszcze ich nie wzielam, pytalam o spirale i powiedzial ze 220-230 zl z zalozeniem:-) wiec na to sie zdecyduje,mam tez nadzerke ktora musze wypalic przed spirala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry