• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme śliczną masz córeczkę. Ale fajny dzien spędziliście.

My chcemy sie wybrać do tropikalnej wyspy. Ale czeakmy na jakiś dłuższy weekend, moze się uda...

reklama
MALWINA - ooo tropikalna wyspa to już w ogóle wypas my zamierzaliśmy oszczędzić i jechać no ale kasy póki co brak :dry: ale na pewno w końcu nam się uda wyrwać znajomi byli i zachwyceni :-)

Femme super zdjecia:-) mała jest słodka :tak:

U mnie Miki spi juz drugi raz.... ehhh a M pojechal do pracy... wczesniej zrobiwszy mi malinke na szyji... :dry: niewyzyte to to :confused2::sorry:
No i słoneczko juz za churkami.... chyba snieg wczesniej zacznie padac...
Tropikalna wyspa, słyszalam o tym :-) tez bym chciala tam kieeedyś pojechac.... :-)

MALWINA - no no tak paczką się wybrać super sprawa :-p rodzinnie też fajnie :-) a ile płaciliście ?

ELIZA - dzięki ;-)

Ja Ninę położyłam :-) teraz mam się z tymi bajkami :no: nie chce mi od tv odejść :dry: muszę jakiś grafik zrobić :no: :-p

Paula zwariowałaś?! :-D zrób, przywieź i może jeszcze pokrój na kawałeczki :-D o noł łej :-D bierz Zuzę pod pachę i zasuwajcie do Nas, może jeszcze się załapiecie na kawałek :-p

Femme świetne zdjęcia :-) fajnie że wypad się udał.

O tropikalna wyspa, bardzo mi się podoba, za 28 e to od rana do 4 nad ranem możesz siedzieć, tylko bez noclegu, ale kto by tam myślał o spaniu.

Kiedyś może zaliczymy najpierw Chorwacja i Grecja, a później wyspa, bo za długo jechać samochodem :-p

femme zazdroszcze wypadu na basen. ja u nas jeszcze nigdy nie bylam odkad jest. moze kiedys mi sie uda... julka mialaby wielka frajde.
czyzby nina baby tv opanowala i bbc cbeebies ????

Paula poczekajcie na Nas my chcemy za rok jechać do Cro :-p dawjcie w tym roku z Nami na Mazury :-D a za rok prujemy do Cro, oprowadzę Was to moje klimaty :-p

A tak na serio to czym chcecie jechać samochodem czy samolotem?

reklama
DAFFI -DOKŁADNIE te dwa kanały :no: :-D na okrągło by mogła przy tym siedzieć na mini mini u mamy to tylko niektóre oglądała a tutaj to zawsze jej się coś przypodoba :dry:

MALWINA - trochę sporo ale jak za cały dzień i tyle atrakcji chyba warto :-)

PAULA - dzięki ;-) ... ale mi ochotki na rybkę zrobiłaś :-p

Ja przygotowałam właśnie mięsko i ziemniaczki na obiad jak mała wstanie to tylko wstawię :-) a teraz idę sobie Gotowe obejrzeć :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry