• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka jabłko wylądowało na foteliku,na śliniaku na mnie i na ścianie:-D jak na początki nauki jedzenia to nie jest źle.:-D Ale jak je wypluwała to leciało z prędkością światła :-D
A co do rodzinnego to ja już miałam 21:szok: Dziwne,że Ty nie masz jesazcze? Ostatnio miałyśmy tego samego dnia:tak:

Patrycja ja też bym chciała pójść na jakieś weselicho:-)

Kaamaa_ "Jesteś szalona" :-D:-D

Fikusek współczuję. Zdrowiej szybko. Jak Alan?

Ixi fajna muza. Ja słucham czarnej murzyńskiej muzy oraz wszystkiego co jest po hiszpański-nie koniecznie ze względu na muzykę a język ;-):-D

Lolkak to idź za mnie bo mnie jakos tam nie ciagnie :-D

Paula aktualnie moje dzieci słuchaja Vivy i Kuba szaleje w łózeczku a Seba obok tańczy.. :):)

Ostatnia edycja:
Pati no właśnie jak tak to nikt nie słucha i nie zna bo lipa, a jak się napiją to na pamięć znają.

Dla mnie właśnie najlepiej bawi się przy d.p aaa no i jeszcze Białoruskie disco też jest fajne :-D

Ale to już chyba dlatego że blisko granicy mieszkamy.

Lolkak no ja rodzinnego nie mam jeszcze pewnie przyjdzie dzis lub jutro :-p

paula ja chodzilam do zaocznej matura próbna byla ale mnie na niej nie bylo bo bylam miesiac po porodzie z Danielem :-D :-p

fikusek to zycze ci by po antybiotyku przeszlo i szpital byl niepotrzebny....:*

a ja tez słucham wszystkiego , czesto viva leci , bo Z bardzo lubi a najbardziej lubi Shakirę.
Szkoda ze mam wolne łącze , to bym wam filmik wrzuciła jak tancuje")

FIKUSEK zdrówka

PATRYCJa my tez moze pojdziemy w czerwcu na wesele ale to jeszcze nic pewnego , bo zaproszenia jeszcze nie mamy hehe

reklama
Malwina my dostaliśmy zaraz po ich zareczynach.. to jest kuzynka od R...
nastepne nas czeka ale dopiero w 2012 roku :D:D ciekawe kiedy nasze :sorry:
Mój Seba woli angielskie piosenki niewiem czemu teraz śpiewa piosenke Bruna Marsa.. ale tylko refren... i końcówki hehehe nawet mu to idzie hehehehe musze go kiedys nagrac :D:D

Martyna jak tam dzień mija???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry