• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja też nie jadam tej babki,ale ostatnio właśnie gdzieś o tym czytałam czy coś i mnie naszła ochota żeby spróbować:-)
u mnie dzisiaj znowu łazanki od wczoraj,bo Michał tyle narobił że nie zjedliśmy wszystkiego:-D

paula i nic sie nie dodaje wiecej do tego?pierwsze słsysze.... :-D

kiniorek
ja pilam zimne mleko na zgage... tylko ono mi pomagalo, bopo rennie mi sie strasznie odbijało... :dry:

Umi, wiem, że UR to Uniwersytet Rzeszowski :-D tamta minka to była, hmmm... ironia, kpina? nie podoba mi się w ogóle UR, dobrze, że już zajęcia skończone, zostało tylko seminarium...
Martyna, Daniel zaczął chodzić w wieku 11 miesięcy, ale nie martw się, że Gabrysia jeszcze nie chodzi sama, może się boi? próbuj ją jakoś zachęcać, niedługo pobiegnie ;-) no i z tym jedzeniem to mnie też trochę przeraziłaś, oszukuj ją wodą w nocy ;-)

narazie tyle... bo Daniel się znudził zabawą i się wścieka...

Na razie stosuję mleko. Jak będzie bardzo tragicznie to w tedy zacznę działać innymi.
Rodzice wrócili. Nie wiadomo od czego mały miał gorączkę :| no nic... z dziećmi to zawsze dziwne rzeczy się dzieją...

U mnie ogórkowa się już robi. A dla S. pierogi z truskawkami. Adaś lata bez pampersa już z godzinę w majtasach i jeszcze nie sikał.
Wczoraj przybiegł do mnie ściągnął spodnie i pampersa i pokazał,ze tam jest fuu. Spryciarz-wcześniej to nie zawołał-ale chodzić w takim nie chciał. Muszę sie za niego i nocnik wziąść-bo od tych happy jakoś mi się szybko odparza. Jutro dopiero polece po te rossmanowskie. Do roku było ok a potem zaczął nietolerować prawie wszystkich pampersów. Wcześniej miał idealną pupkę. A teraz niektóre kremy i pampersy go drażnią.Niby specjalnie tam się tragedia nie dzieje. Ale ma zaczerwienione i czasem się drapie.. Chyba niedługo pozbędziemy się ich na dobre.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj na obiad żeberka mam :)

Byłam juz u protetyka i juz jutro bede miała już ząb. W koncu , bo jak długo można się nie uśmiechać:)

Patrycja powodzenia z nocnikowaniem, my na wiosnę bedziemy próbować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry