• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja fajki rzucilam jak sie o ciazy dowiedzialam.Łatwo poszlo bo sama mialam odruch wymiotny jak wzialam faje do ust:) no i nie zaczelam po porodzie palic:) i juz nie tkne tego swinstwa.A przed ciaza palilam jak smok.

Ja juz obiadek zrobilam:)Alana polozylam i jka zasnie to pojde jesc:)

reklama
Obiadek zjedzony, posprzatane

Zuzię dopiero na drzemkę połozylam , jak ona długo wytrzymała:szok:Przestawia się chyba na jedną drzemkę , ale to dobrze...

gosia zdrowka duzo

Ja tez bardziej dla towarzystwa niż z nałogu popalalam ")

Ja z fajkami tak jak MALWINA palę dla towarzystwa sama nie wychodzę bo nie mam takiej potrzeby :-p a palę już 7 lat :-p z przerwą na ciąże :-p jak piję lubię zapalić a tak to właśnie w odróżnieniu od nałogowców nienawidzę palić z rana i po jedzeniu :-p :-)

ANETKA - w sumie już dużo lepiej głowa mnie jedynie boli ...

My dzisiaj na obiad spaghetti robimy :-) ktoś zna jakiś taki przepis żeby pikantne było ?

moje dziecko chyba nie zamierza dziś spać w dzień... już to sobie wyobrażam, godzina 17 - będzie zasypiał na stojąco... i pójdzie ostatecznie spać o niewiadomo której godzinie. a ja będę siedzieć do rana z moją magisterką :confused2:

Gosia zdrówka dla Was....
Co do palenia to nie wyobrażam sobie gdyby ktos miał palic mi przy dzieciach, i po części nie rozumiem tych którzy to robią przy własnych dzieciach... chcesz palić pal anie nie narażaj dziecko by musiało to świństwo wdychać...... takie moje zdanie.....
U nas nikt nie pali R nigdy nia palił ja popalała bedac w szkole.... ale jak poznałam R to przestałam.....
Cherie mój Kuba właśnie po drzemce jest..... a może spróbuj młodemu na chwilke okno otworzyć by miał świeże powetrze w pokoju może zaśnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry