reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pati ja chętnie tylko na śląsk to całą polskę wzdłuż musiałabym przejechać :-D

Umi za napis :szok: paranoja :-D wiesz wymagać nie wymagają, bo do świątyni każdy ma wstęp, ale tak jest ogólnie przyjęte.

Prawie rodząca :-D:-D
:sorry2:strasznie mnie to rozbawiło .

E:

Daff wielkie gratulecje :-)

Jakiś szczęśliwy dzień najpierw ja teraz daff, dziewczyny grajcie :-D wysyłajcie smsy może i Wam się poszczesci :tak:

reklama
Daffi jak wiadomo sny spełniają się na odwrót :-) śniło Ci się, że nie wygrałaś to wiadomo było, że wygrasz :tak:;-)

Jejku ale wiesci sie szybko rozchodza:)
tak wygralam i jestem w szoku myslalam ze 2 miejsce zalicze:) a tu taka niespodzianka.
pierwszy raz cos tak wartosciowego wygralam:)

Daffi gratulacje :*

dziewczyny macie może jakiś pomysł, co możnaby jeszcze zrobić do jedzenia takiego lekkiego, bo jutro mamy te ostatki, a nie chce robić takiej tradycyjnej posiadówki ze schabowym i bigosem:-D

mamy już w planie:sałatkę Szefa, tradycyjną warzywną, grecką, mama robi ciasto,Michał się zgłosił do robienia muffinek i kokosanek:szok::-D będą takie małe kanapeczki(ogórek, pomidorek itd) i tak się zastanawiam co jeszcze

Ostatnia edycja:
Daffi Gratki:-)
kaamaa nie tylko napisu ale obrazka na bluzce twarzy czy czegoś:-p no paranoja

edit anetka bo daffi to tam zamieszkała na ich stronie prawie:-p iec musiała kiedys w koncu wygrać

edit2 dziewczyny kot to jest Kasia CH? zaprosiła mnie na FB i całkiem nie wiem kto to moze być ale domyslam sie ze z BB po wspólnych znajomych:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze dwupak. Za chwilę zbieram się z K na małe zakupy do sklepu. Zastrzyk podziałał wczoraj z takim efektem że byłam mega śpiąca. Jak zasnęłam tak po godzinie się obudziłam i nie spałam przez 2 godziny. Wierciłam się strasznie i w ogóle. K mi pomagał się przekręcać w nocy z boku na bok, dawał buziaki :) ... Ale mam wahania nastroju lekkie i myślę ze mi miną. Ciekawe jak będzie dzisiaj wieczorem. Jak do niedzieli nic się nie będzie działo to do południa mamy przyjechać.

Będę was podczytywać od czasu do czasu więc raczej na bieżąco jestem.

Daffi gratuluję!

Do góry