reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka to tak jak mój Kacper:-D
Vegas elizka jak wam tak strasznie ciazy to oddajcie mnie:-D chetnie przyjme troche biustu:-D
ania spokojnie:-) doczekasz sie
hehe nie oddam, lubię swoje cycorki a mąż to już w ogóle:D koledzy mu zazdroszczą żony cycatej:D

Zdjęcie2677.jpgbez luznych ciuchow sie juz nie obejdzie... :) a taki byl latny przed :)

patrycja mam nadzieję ;-):-p w maju, jak skończy 2 lata i tak chcę ją przycisnąć i nauczyć zalatwiać się na nocnik :-p ona jak słyszy nocnik to krzyczy "Nie!" :dry::dry:

ania wiem, ale wolałabym, żeby nauczyła się prędzej niż później :-p
Jeszcze trochę i o nudzie będziesz mogła pomarzyć :-D ja chyba pół ciązy przespałam :-D:-D nie dość, że spałam do 12-13 to jeszcze w dzień obowiązkowo miałam conajmniej jedną drzemkę :-) jak mała dzidzia :-p:-p
Wstaw zdjęcie, ale nie tylko brzuszka, pokaż nam jak ogólnie wyglądasz :tak:

umi Twoj Kacper i moja Zuzia to w ogóle podobni sa do siebie pod względem charakterów :-p:-p
Ja Ci oddam kilka kg i wsadzisz je sobie w biust, ok? :-D

edit:
ania ładny brzuszek :)

Ania no już fajny, zgrabny:) a masz jakieś męczące objawy ciążowe? Imiona obmyślone?:D

Zuzia przed chwila do mnie podchodzi i mówi "mamo kupe!" to myślę sobie może coś ją olśniło i na nocik chce, to szybko biorę nocik, ściągam pampersa i owszem, kupa była, ale już w pampersie :sorry2: jakby wcześniej nie mogła powiedzieć a nie już po fakcie :-p:-p

edit:
Eliza rano było na minusie, teraz spojrzałam to mamy "aż" 0 stopni :-p

Adaś też woła po czasie fufu , za to jak jest bez pampersa to ładnie sika na nocnik.

pati z checią T. bedzie w niebo wziety:-D on stwierdził ze teraz jak przytyłam to mam troche cycków ale i tak mało mu:-D
anetka tak to ja sobie sama moge zrobić:-D. No w sumie racja moze to przez to ze obydwoje z maja:-p
ania ładny brzuszek:-)
lenka:-D mój Kacper tez woła fu fu ale na pociąg:-D

Bedzie Piotrus,Kaja albo Wiktoria :) nie mozemy sie zdecydowac jeszcze :)
W tej chwili czasami robi mi sie niedobrze i slabo,troche sluzówkę nosa mam podrazniona i katar mnie meczy. Ale nudnosci juz przeszly.
A tak wyglądam :)
Zdjęcie2571.jpg

reklama
Daffi gratulacje
widze ze temat slubu:) niestety mnie nei dotyczy:)

mi jest dzis jakos niedobrze.Chyba wychodzi mi wczrajasze opychanie sie paczkami:-D

Do góry