Liza
Fanka BB :)
Bry
Wczoraj nadrobilam i maz wygnal mnie sprzed kompa;] i dzis mialam troszeczke:-)
Kamcia jesli chodzi o to jak ja roziwazalam temat wózkowy: nie kupowalam nowego podwójnego
jak sie Daniel pojawil hania poprostu juz nie dawala sie wkladac do wózka chyba ze byla bardzo zmeczona
a potem jak juz Daniel siedzial a hania chciala do wózka to Danielka troszke przesówałam do przodu a Hanie wkładałam za niego;-) ja mam wózek juz 5 rok...
wielofunkcyjny Adbor Ring Max, cenie go za pompwane kółka, dobre prowadzenie i oto ze jest duzy :-) (a minus to to ze jest ciezki ale cóz... ;-) ) o taki mamy :-) Borówka RING ADBOR KOŁA POMPOWANE MAX WYPOSARZEN (1489137500) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli mała daje rade i lubi chodzic to nie zakupuj wózka a tak jak piszesz poradzisz sobie z hustą :-) jak daniel sie urodzil Hania miala rok i niecały miesiac i dalismy rade;-)
Fikusek no ja mam niedaleko po Tobie urodziny bo 13 ego czerwca
;-)
Dzis za oknem znów słoneczko :-) po poludniu na dwór napewno bedziemy smigac
Wczoraj nadrobilam i maz wygnal mnie sprzed kompa;] i dzis mialam troszeczke:-)
Kamcia jesli chodzi o to jak ja roziwazalam temat wózkowy: nie kupowalam nowego podwójnego

Jeśli mała daje rade i lubi chodzic to nie zakupuj wózka a tak jak piszesz poradzisz sobie z hustą :-) jak daniel sie urodzil Hania miala rok i niecały miesiac i dalismy rade;-)
Fikusek no ja mam niedaleko po Tobie urodziny bo 13 ego czerwca

Dzis za oknem znów słoneczko :-) po poludniu na dwór napewno bedziemy smigac