reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Wczoraj nadrobilam i maz wygnal mnie sprzed kompa;] i dzis mialam troszeczke:-)

Kamcia jesli chodzi o to jak ja roziwazalam temat wózkowy: nie kupowalam nowego podwójnego :no: jak sie Daniel pojawil hania poprostu juz nie dawala sie wkladac do wózka chyba ze byla bardzo zmeczona:tak: a potem jak juz Daniel siedzial a hania chciala do wózka to Danielka troszke przesówałam do przodu a Hanie wkładałam za niego;-) ja mam wózek juz 5 rok... :tak: wielofunkcyjny Adbor Ring Max, cenie go za pompwane kółka, dobre prowadzenie i oto ze jest duzy :-) (a minus to to ze jest ciezki ale cóz... ;-) ) o taki mamy :-) Borówka RING ADBOR KOŁA POMPOWANE MAX WYPOSARZEN (1489137500) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli mała daje rade i lubi chodzic to nie zakupuj wózka a tak jak piszesz poradzisz sobie z hustą :-) jak daniel sie urodzil Hania miala rok i niecały miesiac i dalismy rade;-)

Fikusek no ja mam niedaleko po Tobie urodziny bo 13 ego czerwca :-D ;-)

Dzis za oknem znów słoneczko :-) po poludniu na dwór napewno bedziemy smigac:tak:

reklama
a ja nie mialam ani chusty ani nosidelka:) ale tylko dlatego ze nie chcialo by mi sie alana nosic:-D

u mnie tez slonko swieci wiec na sapcer pojdziemy:-)

Hej,

Malwina ja też planuję,ale za ładnych parę lat :-D Bynajmniej nie więcej niż jedno na raz ;-)

Vegas masz sławne dzieci w rodzinie :-D

VikamciaG fajnie wyglądacie w chuście ;-)

Kaamaa,Paula ja chciałam chustę,ale za każdym razem kasa na nią przeznaczona rozchodziła się na coś innego:dry: Dostałam od kogoś nosidełko Bebe Confort,ale jeszcze go nie próbowałam, z resztą nawet nie wiem dla jakiego przedziału wiekowego/wagowego jest...

U nas nocka nadzwyczaj spokojna,choć z 3 pobudkami. Jak się zrobi cieplej to uderzamy na długi spacer-tylko nie chce mi się przebijać przez te leśne dukty i później godzinę kółka szorować z błota :dry:

Hejo ;)

No Fajnie dzieciaki wyglądają i w jednej opcji noszenia i w drugiej. Ja zobaczę co będę ewentualnie kupować i czy w ogóle.
Za godzinę do lekarza na kontrolę. Ciekawe czy coś się zwiększyło. Ale pewnie nie. Ech... ;]

witam w ten piękny poranek

U nas bezchmurne niebo

Zuzia tez ładnie spi osttnio w nocy , chociaz jeszcze 2 razy musze do niej wstawać

A my kupilismy nosidło x-landera i M ją nosił nawet czesto..

kiniorek no mogłoby się juz wkoncu coś ruszyć. Moja Siostra dzien wczesniej była na długim spacerze i drezwo nosiła...:):-D

Witam sie po weekendzie.... nadrobiłam troche.... na reszte nie mam sił heh...
W sobote wieczorem teściowa wzieła Sebusia do siebie....Także prawie cała niedziela bez niego... No i wykorzystaliśmy ten fakt .. z rana R pojechał szwagrowi przy aucie pomóc... potem przyjechali do nas na kawe i siedzieliśmy troche... ok 16 pojechaliśmy do kuzynki R ( do której za 2 tyg idziemy na wesele ) tam Kuba był strasznie nieznośny... Asia (kuzynka ) ma 2 letnia córeczke Jolę, no i ona jest mniejsza od Kuby a ten mały grzmot to wykorzystał i nie pozwolił do siebie podchodzić ani sie dotykac nic.... raz ja nawet za włoski potargał na co Jola pobiegła do mamy i mówi " Mamo Kuba mnie nie lubi " heheh Kuba sie tam denerwował bardzo i 4 razy mu ta cholerna przepuklina wyskoczyła... a tam go było trudno uspokoic niestety.... no ale jakoś daliśmy rade. Jak wracaliśmy to R mnie wysadził koło domu i pojechał po Sebusia do teściowej i po drodze zgarnoł szwagierke z chłopakiem znów do nas ... a że było już koło 20 to szybko ogarnełam dzieci i położyłam ich spać ( jakoś dziwnym trafem szybko zasneli :D:D) i usiedliśmy z nimi siedzieliśmy może do 23, ale uśmiałam sie za wszystkie czasy... skutek tego dzis taki że głowa boli i kac meczy heheh chłopak szwagierki zapowiedział sie na sobote na powtórke hehe no zobaczymy co z tego bedzie :):)

Co do wózków to nie polecam wózków z firmy ZOOTY... maja straszną tamdete a ja niestety sie o tym szybko przekonałam... :(:(

Daffi tez ma graco o ile pamietam i tez chwalila ze dobrze po sniegu jezdzi i przez to go kupilam:)

haha taki sam jak ja masz? no mi po sniegu sunal niezle... wiadomo kolka tylko tzrba zablokwoac by sie nie krecily.. fakt ze w duzym snigu sie w ogole ciezko jezdzi ale tych malych koilek co mialam wczesniej w ogole sobie nie wyobrazam.

Patisia, Paula dzięki :-)

Ja nosidełka ani chusty nie używałam po prostu nie była mi potrzebna bo Julka uwielbiała jeździć w wózku :cool2:, więc po co miała taszczyć tego kloca :-D

Patrycja fajnie że weekend udany.

reklama
haha taki sam jak ja masz? no mi po sniegu sunal niezle... wiadomo kolka tylko tzrba zablokwoac by sie nie krecily.. fakt ze w duzym snigu sie w ogole ciezko jezdzi ale tych malych koilek co mialam wczesniej w ogole sobie nie wyobrazam.

inny mam:) ja olek nie blokuje,mam pompowane w nim i elegancko jada niezablokowane:-)

Do góry