kurde ale mnie tu długo nie było nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ;P
pamietam pamietam
jak milo ze sie pojawilas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny
Mam 20 lat, w maju matura, 11.06.2011 ślub.
Oboje pragniemy dziecka, i tutaj chciałabym Was młode mamy zapytać: czy jeśli zaszłabym w ciąże w kwietniu to czy mogłabym się bawić na swoim weselu w czerwcu?? Czy musiałabym bardzo uważać? Czytałam,że pierwszy trymest jest najważniejszy w rozwoju dziecka.
Cześć dziewczyny
Oboje pragniemy dziecka, i tutaj chciałabym Was młode mamy zapytać: czy jeśli zaszłabym w ciąże w kwietniu to czy mogłabym się bawić na swoim weselu w czerwcu?? Czy musiałabym bardzo uważać? Czytałam,że pierwszy trymest jest najważniejszy w rozwoju dziecka.
Cześć dziewczyny
wybaczcie ale nie dam rady.....

dla mnie robienie tatuazu to lepsze niz orgazmchce sobie zrobic ale musze kase najpierw odlozyc bo to bedzie cos duzego napewno
![]()
rozłożyłaś mnie na łopatki tym tekstem