• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hello, co tu takie pustki?
Nasza nocka była okropna, tzn noc przespana ale od 23 do 1 w nocy szał ciał, Urwis spać nie chciał, nie wiem czy mu się coś śniło bo obudził się z takim rykiem jakiego świat nie słyszał... Nie pomagało tulenie ani głaskanie, w końcu po 1237654 próbie ułożenia się w naszym łóżku (zasypiał na moim tyłku, nogach, plecach, brzuchu, szyi - chciał mnie chyba udusić :-D ) zasnął wtulony we mnie i przeniosłam go do łóżeczka, spał do 9.
U nas też paskudnie, strasznie wieje siąpi deszczem :dry:

reklama
ja nie mam dzisiaj siły pisać... matko jedyna czuję się jakbym ważyła tonę... nogi ciężkie ręce ciężkie...:szok:

lolak a powiedz mi kochana jak ty małą karmisz... w ciągu całych 24h...

hej. U nas noc całkiem niezla;-)1 pobudka na jedzenie i 1 nad ranem z krzykiem tez wogole nie dała sie uspokoic musiałam ja obudzic dopiero przestala plakac wstala o 6.30;/ zjadła i od tej godziny wogole nie chciala jesc dopiero teraz 120 mleczka:szok: ide Was nadrobic troszke....albo i nie bo u nas produkcja taka ze hoho chyba caly pamper:-D

Obraz 007.jpgObraz 006.jpgObraz 008.jpgWitam was Skarby ;) po miesiącu w Polsce jestem znów w Anglii jak zobaczyłam co dzieje się w Polsce po prostu się załamałam ceny kolosalne na szczęście pampersy tanie bo płaciłam 20zł za paczkę w rossmanie polecam je bardzo babydrymy czy coś takiego ;) strasznie za wami tęskniłam a nie mam za dużo czasu bo Wiki siada już i podkrada mi śniadania odkąd je już ;) strasznie lubi kaszki malinowe no i obiadki kurczaczki jak patrze na fotki z przed pięciu miesięcy to nie wierze ,że Wiki była taka malutka a teraz taki mały smok wszędzie by chciała być i wszystko mieć ja już za nią nie nadążam ;)
Za pamięci witam nowe mamusie ;)
A miałam się pochwalić zaczęłam tyć już 3kilo mi przybyło czyli już 50kg ważę a maże o 72kg jeszcze tylko muszę iść do lekarza na badania bo chyba przejdę na leczenie hormonalne jeśli więcej nie przytyje ;/
dobra długi post po długiej nieobecności i to bez błędny ;) pomijając interpunkcje hehe teraz będę czekać jak mi napiszecie co u was a ja wynajde fotki Wiki jak miałą 4miesiące bo jutro już kończy 5m jej buzioki dla bobasów i gryzoni ;P
Fotki z dzisiaj hehe zapomniałam o kamerce w lapku hihi dobra jestem no ale cóż widać na fotach ,że nadal roztrzepana hehe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry