Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w getrach to jeszcze jakoś to wygląda ale w rajstopach w ogóle się nie trzyma.Widzę ze mamy tu same młode mamy!Ja urodze przed swoimi 21urodzinami
![]()
Fikusku- pytania o zdjecia ze slubu były do VEGASBo pisała,że brali kościelny
![]()
A o wysyłanie przez internet czy pocztą-chodziło mi o PIT. Bo można sie rozliczyć przez internet, albo wysyłając PIT pocztą
Już czai?!
Daff- a może wynajmiecie mieszkanie? W dzisiejszych czasach dużo ludzi szuka czegoś do wynajęciażyczę Wam,żeby udało się z tym wyjazdem. My od dawna o tym marzymy ;-) Może w czerwcu się uda, ale nie będę zapeszać.
Co do pieluchomajtek- już niedługo nie będzie potrzeby zakładania rajstop, więc będzie to o wiele wygodniejsza opcja. Bo tak jak KAMA mówi- zwykły pampers wisi po kolana, jesli dziecku nie założy się bodziaka. Ja używałam Pampers Pants w zeszłe lato i byłam bardzo zadowolona. Teraz chcę wypróbować tych z Rossmanna.