fikusek1988
Mama Alanka:)
paula no wlasnie ta kasa wywalona w ambasadzie to paranoja no i bitety tez drogie i najgorsze to ze trzeba od razu w dwie strony kupic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

śmiech na sali!
mi do niczego nie potrzebna ;-) witaj!Widzę ze mamy tu same młode mamy!Ja urodze przed swoimi 21urodzinami
![]()
Fikusek- pewnie dlatego szybciej dostałaś ten zwrot. Ja niestety słałam pocztąajjjj..
to zależy od Waszych miejscowych Urzędów Skarbowych, bo jak składasz przez neta, czy pocztą czy osobiście w US to i tak idzie to jednego konkretnego urzędu, do tego do którego składacie zeznanie i szybkość zwrotu kasy zależy ile oni tam mają wniosków, ja czekam już ponad miesiąc :/ moja koleżanka składała z końcem lutego i dostała dopiero 30 marca zwrot :/ a prawnie jest uregulowane że US ma czas na zwrot do 3 miesięcy :/witaj
paula ja slyszalam ze przez neta top w tydzien kase sie dostaje:/ tak na szafce wyczytalam i jednak to nei prawda![]()
w ich snach
Fikusek- no właśnie najgorsza jest ta kasa wydana na wizytę w ambasadzieteraz ta opłata wzrosła do $150 .. więc w naszym przypadku 450zł x 3 + dojazd.. wychodzi jakieś 1500zł
a jak nie dadzą wizy,to ta kasa wwalona jest w błoto
Daff- ale chodzi mi o wynajęcie waszego mieszkania komuś,jesli uda wam się wyjechać.. ;-)
Dziewczyny a co z patrycją?

Fikusek, Paula jakich rozmiarów Dady wy używacie? Zuzia to chudsza od Julki ale Alan to chyba podobny szerokościowo![]()
ja kupuje 4 i sa dobre
paula ja slyszalam ze przez neta top w tydzien kase sie dostaje:/ tak na szafce wyczytalam i jednak to nei prawda![]()
wcale się z tym nie spieszą...to zależy od Waszych miejscowych Urzędów Skarbowych, bo jak składasz przez neta, czy pocztą czy osobiście w US to i tak idzie to jednego konkretnego urzędu, do tego do którego składacie zeznanie i szybkość zwrotu kasy zależy ile oni tam mają wniosków, ja czekam już ponad miesiąc :/ moja koleżanka składała z końcem lutego i dostała dopiero 30 marca zwrot :/ a prawnie jest uregulowane że US ma czas na zwrot do 3 miesięcy :/
Fikusek, Paula jakich rozmiarów Dady wy używacie? Zuzia to chudsza od Julki ale Alan to chyba podobny szerokościowo![]()