Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wszystko w porządku, nie obyło się bez łezki wzruszenia bo na ostatnim usg, nie było widać płodu i muszę przyznać szczerze, że nie czułam jeszcze "tego czegoś" ale teraz na sto procent
Kacperek ogląda bajeczkę, wcina jabłuszko i chwilowo jest wręcz nieobecny tylko chichra się pod nosem od czasu do czasu:-)Nie dawno wróciłam od lekarza:-) widziałam bijące serducho, maluszek ma 5 cmwszystko w porządku, nie obyło się bez łezki wzruszenia bo na ostatnim usg, nie było widać płodu i muszę przyznać szczerze, że nie czułam jeszcze "tego czegoś" ale teraz na sto procent
Najgorsze jest to, że mam niepohamowana chęc na arbuza, a jeszcze nigdzie nie maKacperek ogląda bajeczkę, wcina jabłuszko i chwilowo jest wręcz nieobecny tylko chichra się pod nosem od czasu do czasu:-)
Co do przekleństw mały jeszcze nic nie załapał, ale coś czuję, że przy tatusiu wojskowym prędzej czy później się to stanie.