Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w ogóle rowerek świetny 
Julka fajnie wygląda w tych spodenkach :-) a Kacperek jaki przystojniak ;-)
zakładamy pampersa tylko na noc, nawet na dwór chodzi już bez :-) wczoraj prawie godzine z teściami była na placu zabaw i wróciła w suchych majtakch :-) ale jestem dumna!!!
gdziez on ci sie pomiescil
cala w siniakach
myślę, że dziecko musi po prostu chcieć.. przecież próbowałam jakiś miesiąc temu i wtedy nie dało rady jej nauczyć
a teraz po prostu, jakoś poszło. Ona czuje, że nie ma pampersa to wie, że nie może sikać w majtki, bo będą mokre, a tego nie lubi.
nie wiem jak to sie stało pewnie zaponiała dodać:/ Ciesze sie ze juz po wszystkim, a co do lekarza to dosłownie zatłuc takiego idiota jakis:/ Idź z małym chociażby do pediatry, i smaruj siusiaka tormentiolem my mielismy takie cos po cewnikowaniu i to plus wietrzenie szybciej zagoi tylko nie wiem czy ta ranke mozecie wietrzyc