reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam się wieczorowo przy piwku:) Tata wygrał wczoraj w totka 255zł i z tej radości piwko mi kupił:p dobry tata:D
Mała wykąpana, pachnąca, najedzona śpi słodko od 10min:) To i tak dobrze bo popołudniu wstała po 16. Musiałam ją obudzic bo spałaby dalej:D
U nas postraszyło deszczem a tylko troszkę pokropiło i przestało:p
Ale zapowiadają deszczowy weekend. Akurat jak jutro mamy grilla. No ale to się zje w domu - bo grilla mamy murowanego, więc w pieczeniu nie zawadzi.

Wiecie aż troszkę pozazdrościłam ViKamci jak ujrzałam wczoraj na majówkach jej Emmę i dziś na nk. Hehe:) No ale i na drugie bobo przyjdzie czas:)

Fikusek fajny avatar:)

Daff przyznaj się to było specjalnie!:-D:-D teraz prawdziwa natura z CIebie wychodzi proszę proszę :-D:-D

A dla mnie noworodki są fajne jak do kogoś przyjdę chwilę ponoszę i wystarczy dla mnie :-p

Ale fakt udała się Kamci córa :tak:

jeszcze któraś zmieni avatar albo nick i już zupełnie nie będę wiedziała z kim piszę :dry: :-D
Kama, jak mogłaś zostawić biedne słowniki na pastwę losu... Nu Nu Nu! :-p

Fikusek no noworodki są przekochane, ale ja Ci powiem, że z perspektywy czasu wolę jak już dziecko ma te rok z hakiem, samo chodzi, zaczyna śmiesznie mówic, jest coraz bardziej samodzielne, słodkie to:) Chodź fochy i złości takiej małej mojej Martynki doprowadzają mnie czasem do szału a kto by pomyślał, że ona to taki nerwus wcielony:D
Pamiętam jak Maja, moja Chrześniaczka, miała parę tygodni, potem kilka miesięcy, leżała tylko i spała, patrzała się, leżała, takie to nudne patrzec cały dzień na leżące dziecko:p:p Teraz to się robi coraz lepsza, ciekawa wszystkiego, do wszystkiego się trzęsie i jak już zacznie biegac to z Martyną będą szalały:)

reklama
Anal:-D hahahaha padłam :-D

Ja juz po piwku, do tego byl fajny film na tvn, i sie skonczyl i poszli ;-)
Miki do tej pory ani razu sie nie obudzil wiec chce to wykorzystac, bo majac "tylko" :-D trójke dzieci raczej sie nie wysypiam dobrze :-D ;-)

Branoc :-)

Do góry