• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justyna no humorek może jej nie dopisywać, bo nie dość, że nie wyspana, to stan podgorączkowy, obolała rączka. Mam nadzieję, że popołudniu ładnie pośpi i wstanie jak nowa :)

reklama
witam

U nas wsio ok, siedzimy juz na dwórku

agosia ale Malwina to fajne imie i rzadkie;-):-)

lana oby z raczka julki było dobrze i zeby temp spadła i trzymam kciuki za meza

My tez mamy Pepco , zawsze mozna cos wychaczyc za niewielkie pieniadze

emiliana Graruluję córeczki.
Anna A czemu mielibyście z narzecoznym sie rozstac? myśle ze dom samotnej matki to dobre rozwiazanie póki co.
Lana klocuszek mału z Julki jest. trzymam kciuki z arozmowę M o prace.
mam nadizeje że nic złego sie nei dzieje z tą rączką.

tylko tle, dzisiaj nadzwyczajnie zmęczona od rana jestem i oczy mi się same zamykają i nei mam siły żeby więcej pisac. odezwę sie południowa pora kiedy z podwórka przyjdziemy.

Lana gratulacje!!!!! :-)

My wrocilismy z z dwora, dzieciaki odpoczywają, miki spi od 9:30, troszke z siostra pogralam , poopalałysmy sie, i zaraz siostra jedzie po mame bo dzis grill ma tez byc wiec male zakupki robi...;] bo ja mialam jechac;]

A wyplaty ciagle nie ma :no: :no::wściekła/y:

No kurcze M ma dzwonic do kadr, bo w zeszlym mies wyplata byla juz 8ego a teraz juz 11ty i cisza :no: dobrze ze pracuje u mojego brata dorywczo to kasa jakas tam na duperele jest;] ale to malo przeciez a pampersy sie konczą. mleko malemu trzeba kupic... ehhhh... :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry