• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a jeszcze co do tej fałszywości nigdzie nie napisałam ze chodzi o femme ... tylko wyjaśniłam o co więc nie wiem skąd Ty coage tą femme męczysz...

zresztą.. edytuję to co napisałam i nie zamierzam z Tobą dyskutować

i jeśli życzysz sobie żeby Ci pisano po takim nicku jaki masz.. to do mnie też się proszę tak zwracaj!!
bo nie mam napisane Kamila w nicku ....

nie przeszkadza mi jesli ktoś pisze po imieniu do mnie , ale jesli ktoś wymaga żeby do niego się zwracac po nicku to niech sam się tak zwraca do innych

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku dziewczyny, jaki jest sens waszej kłótni wogóle? Ja kiedyś jak się z Femme pokłóciłam to poprostu ignorowałyśmy swoje pisty a nie jedna drugiej tylko dowala, szczególnie po takim czasie, ja teraz też już nrmalnie do Femme pisze, bo po takim czasie to głupota by była koty drze. Nie wiem dokładnie o co chodzi z moderowaniem, i z Femme, troche czytałam ale nie wiem do końca, i wydaje mi się że jest bez sensu to wyciągac. Nie zmienia to jednak faktu że VIKAMCIA dos*rała LANIE, ale może napisała to co myśli, a ty Lana masz teraz wystarczająco kłopotów żeby jakimiś dogadywankami się przejmowac... Ważne że z małą wszystko dobrze a że jej sie jakieś wypadki przytrafiają to to normalne... Mi też Kacper z rok temu zjechał ze schodów, ździerał kolana, a że Kamcia ma grzeczne dzieci to tylko niech się cieszy bo może nie wie co to znaczy dziecko z temperamentem!

Powiedziałam co wiedziałam, i żeby mi nie było że którejś dogadałam

Lana kurcze ja pisalam kiedys kiedys o zanoszeniu sie Daniela.... szkoda ze nie wpadło do ucha dalej, ze sie w buźke dmucha... lub klapsa daje i nie wolno sie denerwowac, trzeba unikac sytuacji w których dziecko sie zanosi:tak: Dobrze ze to sie skonczylo tak a nie innaczej:-) Wiem jak sie czuje matka jak dziecko sie zaniesie, mi tez serce omalo nie stawalo :no: ehhh....

reklama
Liza wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.
Lana biedna ta Twoja Julcia...:-(
Mlodamamusia oby porod byl szybciutki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry