Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Lubię, jak jest pochmurno;-)
Mała wstała o 6, dostała cyca, pomarudziła, zasnęła i wstała dopiero przed 9
:-)
Umi nie zasnoł po drodzepati może ci Kuba w drodze uśnie. A Sebuś ma jeszcze drzemkę w południe?
Lizka nie pisz nic o jedzeniu bo ja głodna jestemedit sorry moje przyzwyczajenie do starego nicku wyszło, juz poprawiłam
zasnoł mi dopiero o 14 i pospał 20 minut.... ciekawe o której teraz pójdzie spac 

No to jedyne co moge poradzis na "stanikowe " problemy no to właśnie stanik na całe piersi....patrycja no włańsie mam całkiem miekki..
ale ja teraz karmiąc mam duuuużą miseczkę
kupiłam stanik 34 DD bo był największy miseczką jaki mieli w sklepie .. całkiem miekki al enietaki co całe piersi i pół dekoltu zakrywa tylko całkiem ładny... i dupa jak stoje jest ok.. ak się kładę to mi wyskakują te arbuzy
a jakbm już chciała kupić miseczkę E to musiałabym mieć 3t pod biustem a to dla mnei za dużozresztą nie uważam e mam aż takie wielkie balony żbey E nosić
z Vi tez osiłam D
a poza okresem karmienia mam duże C lub D
młodamamusia tak w 42 do 42 można przenosić , a później już trzeba wywoływac bo dłużej nie można..
ja jechałam na wywyołanie ale akurat jak doechałam to miałam już rozwarcie i uznali ze wywoływac nie trzeba , no i koniec z końcem urodziłam w sumie na drugi dzień rano czyli 42tc1d
liza ja też bym coś zjadła ale nie wiem co normalnie... ehhh
gorzej jak w ciąży z tymi moimi zachciankami.. hehe
ale chyba sobie naleśniki zrobię :-)
mała ma zupke , a D idzie do pracy na 1 więc obiadu nie musi byc![]()
O tym biodrze, zeby ja z boku nosić to nie mówił nam doktor, ale spróbuje...
i zaczyna szczypac przyciaga mnie do siebie i bije po twarzy ja mowie ała a ona ał... w zyciu bym nie pomyslala ze takie dziecko juz moze powtarzac
:-)